פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצדובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!.תודה מראש.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים תפרט קצת יותר איך ניסית לחבר ומה הכוונה לא עובד (אם הרכיב מזוהה וכו..)אתה יודע שזה 2 יציאות רגילות + 1 יציאה של Promise 20378 RAID.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר אני יודע שזה 2 IDE רגיל ואחד של Promise raid, לא שאני יודע ממש מה זה...אז ככה יש לי 3 הארדיסקים וסידירום על ה IDE הרגילים שניסיתי לחבר על הPromise כונן חמישי הוא לא זיהה אותו, גימפרתי את הכונן למאסטר וסלאב והוא לא מצא.בהגדרות של הביוס הפעלתי את ה Promise, צריך לעשות משהו מיוחד בשביל שהוא יזהה??
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר בבקשה יש מישהו שמבין ויכול לעזור??חיפשתי לינקים להסברים באנגלית אבל לא מצאתי, אשמח לעזרה.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים תתקין בוינדוס את הדריבר של ה-promiseאני לא ממש רואה איך השאלה שלך קשורה לפורום הזה...
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר הארדיסק הוא IDE לא SATAואני חושב שזה קשור לפורום הזה כי הביוס לא מזהה את ההארדיסק....אם לא תקן אותי.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים תתקין בוינדוס את הדריבר של ה-promiseאני לא ממש רואה איך השאלה שלך קשורה לפורום הזה...אם הפעלת בביוס את הPromise.אז תעשה מה שHoly אמר ואז הכונן יופיע.וכמובן אם הכונן הוא חדש ואין לו מחיצות אז עד שלא תבנה אותם ב Disk Management לא תיראה שום כונן\ים חדשים במחשב שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.