עבור לתוכן

DXG מזה ??

Featured Replies

פורסם

הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI

אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב.

ב DXG מה עושים ?

אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?

פורסם

הבנתי שזה מאוד דומה לSLI אבל לא בדיוק

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה מאוד דומה לSLI אבל לא בדיוק

לעזאזל אם רק האנגלית שלי היית משהו בטח היתי מוצא על זה איזה מהמר או משהו אבל לא מצאתי משהו בעברית :|

אם זה מה שאני חושב שזה אז זה הדבר הכי טוב בשבילי בטח שיותר מה SLI (שאגב יקר יותר)

פורסם

אני רואה שגם עברית זה לא הצד החזק שלך ::)

יאאלללהההההה :pissed:

פורסם
  • מחבר

אני רואה שגם עברית זה לא הצד החזק שלך ::)

אל תתפוס אנשים בקטנות כשהם ממהרים לדעת משהו...

פורסם

זה דבר נחמד .. לקחתי פעם אחת משיעמום.. זה נותן לך תחושת היי ורוגע..

לא יזיק לנסות..

בדר"כ נותנים את זה לילדים עם בעיות קשב וריכוז.. אבל בתכלס לא נראה לי שזה באמת עוזר..

פורסם

טוב מספיק עם הספאם!

פורסם
  • מחבר

we didn't need to know that ::)

רק אמרתי שאני לא טוב באנגלית בכלל...

נו קיצור מישהו יודע מזה או יודעים שזה רק לחבר שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד בדומה ל SLI ? אני מחפש מזה בידיוק ולא למה זה דומה.

פורסם

The LANParty NF4 SLI-DR is based on the nForce4 chipset SLI and brings the SLI DFIs LANParty series. The LANPartyUT NF4 Ultra-D however, is based on the nForce4 Ultra also supports dual display graphics card but does so via DFIs proprietary DXG, (Dual Express Graphics). According to DFI this takes advantage of the flexible PCI Express lanes, using a x16 and x2 configuration rather than the x8/x8 configuration of an SLI supporting chipset. Its not clear at this stage whether this works in the same way as SLI but DFI states that this allows for, versatile graphics support and utmost future-proof upgrade ability.

מקור:

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=949

טכלוגיה ייחודית ל DFI (ייחודי זה כבר לא סיבה למסיבה) שמאפשרת חיבור שני כרטיסי מסך

עם שקע PCI-E, אחד בשקע עם 16 נתיבים והשני עם 2 נתיבי PCI-E, אם אני זוכר נכון שז

נתו ביצועים די קרובים ל SLI.

מן הסתם פרטים נוספים באתר DFI.

אם כבר רוצים שני כרטיסים ביחד כדאי ללכת על הדבר האמיתי SLI שנתמך על ידי NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

The LANParty NF4 SLI-DR is based on the nForce4 chipset SLI and brings the SLI DFIs LANParty series. The LANPartyUT NF4 Ultra-D however, is based on the nForce4 Ultra also supports dual display graphics card but does so via DFIs proprietary DXG, (Dual Express Graphics). According to DFI this takes advantage of the flexible PCI Express lanes, using a x16 and x2 configuration rather than the x8/x8 configuration of an SLI supporting chipset. Its not clear at this stage whether this works in the same way as SLI but DFI states that this allows for, versatile graphics support and utmost future-proof upgrade ability.

מקור:

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=949

טכלוגיה ייחודית  ל DFI (ייחודי זה כבר לא סיבה למסיבה) שמאפשרת חיבור שני כרטיסי מסך

עם שקע PCI-E, אחד בשקע עם 16 נתיבים והשני עם 2 נתיבי PCI-E, אם אני זוכר נכון שז

נתו ביצועים די קרובים ל SLI.

מן הסתם פרטים נוספים באתר DFI.

אם כבר רוצים שני כרטיסים ביחד כדאי ללכת על הדבר האמיתי SLI שנתמך על ידי NVIDIA.

ואם אני מחבר שתי כרטיסי מסך בלוח התומך בזה, אני יוכל על אחד לעבוד בשולחן עבודה ובשני לשחק במשחק ?

פורסם

ואם אני מחבר שתי כרטיסי מסך בלוח התומך בזה, אני יוכל על אחד לעבוד בשולחן עבודה ובשני לשחק במשחק ?

את זה אתה יכול לעשות ללא שום טכנולוגיה מיוחדת, כל הקטע של ה SLI והחיקויים שלה הוא

לספק ביצועים חזקים יותר משני כרטיסים עבור מסך אחד.

לחבר שני כרטיסים וכל אחד מהם למסך נפרד עוד היה אפשר לעשות בעידם ה PCI, זה רק ענין של

מנהל התקן שתומך בתכונה זו.

פורסם
  • מחבר

את זה אתה יכול לעשות ללא שום טכנולוגיה מיוחדת, כל הקטע של ה SLI והחיקויים שלה הוא

לספק ביצועים חזקים יותר משני כרטיסים עבור מסך אחד.

לחבר שני כרטיסים וכל אחד מהם למסך נפרד עוד היה אפשר לעשות בעידם ה PCI, זה רק ענין  של

מנהל התקן שתומך בתכונה זו.

סוף סוף תשובה לעניין :)

עכשיו מאיפה אני יוכל לקבל פרטים איך עושים את זה ?

פורסם

יותר מזה, גם לכרטיס אחד (חדש) אפשר לחבר שני מסכים.

מנהלי ההתקנים של NVIDIA ו ATI כבר די מזמן תומכים בתכונות

כאלה.

הכי פשוט זה כרטיס מסך בודד עם שתי יציאות, כל כרטיס מסך חדש

היום מגיע עם שתי יציאות כיום, אפילו הזולים ביותר.

מדובר בקניה חדשה?

פורסם
  • מחבר

יותר מזה, גם לכרטיס אחד (חדש) אפשר לחבר שני מסכים.

מנהלי ההתקנים של NVIDIA ו ATI כבר די  מזמן תומכים בתכונות

כאלה.

הכי פשוט זה כרטיס מסך בודד עם שתי יציאות, כל כרטיס מסך חדש

היום מגיע עם שתי יציאות כיום, אפילו הזולים ביותר.

מדובר בקניה חדשה?

למעשה כן, בפועל לא.

המחשב השלישי שאני מזמין בחודש וחצי האחרונים...

שורה תחתונה אני הולך על לוח

DFI LANPARTY nF4 SLI-DR

והכרטיס מסך שכבר ישלי כאן הוא:

Sapphir (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO

וכן יש לו שתי יציאות DVI

אגב אני צריך שתי גיגה זיכורן. יש לך משהו להציע לי ? יש לי כרגע 512*4 קינגסטון הדגם הפשוט (CL3) ואני רוצה לעשות OC אז אני מחפש משהו יותר מתאים... :|

אגב, אני מבין שאני יכול להוריד מהראש את העוד כרטיס מסך שאני חשבתי שאני צריך להוסיף :)

פורסם

למעשה כן, בפועל לא.

המחשב השלישי שאני מזמין בחודש וחצי האחרונים...

שורה תחתונה אני הולך על לוח

DFI LANPARTY nF4 SLI-DR

והכרטיס מסך שכבר ישלי כאן הוא:

Sapphir (ATI) X850XT PLATINUM EDITION VIVO

וכן יש לו שתי יציאות DVI

אגב אני צריך שתי גיגה זיכורן. יש לך משהו להציע לי ? יש לי כרגע 512*4 קינגסטון הדגם הפשוט (CL3) ואני רוצה לעשות OC אז אני מחפש משהו יותר מתאים... :|

אגב, אני מבין שאני יכול להוריד מהראש את העוד כרטיס מסך שאני חשבתי שאני צריך להוסיף :)

אין לך שום צורך בעוד כרטיס מסך, הכרטיס מסך שיש הוא הטוב ביותר מבחינת תמיכה

במסכים ורזולוציות גבוהות, תומך גם ב 1920 * 1200 (לפחות במודל לדוגמא של ATI).

רכיבי זכרון בגודל של גיגה הם לא ממהירים טובים אז מראש תקנה רכיב שתומך ב CAS של 2.5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים