עבור לתוכן

בחירת 512X2 הכי טוב מהרשימה

Featured Replies

פורסם

נכנסים לביוס ומשנים את התזמון של הזיכרון מ AUTO ל 2.5

בכל ביוס זה שונה

פורסם
  • מחבר

:s05: זה הכל ? אין פעולות נוספות ? שמע את זה אפילו noob כמוני לא יחשוש לבצע  ;D .

קשה לי להאמין שזה כל כך קל -  מה עם כל ה2-3-3 ושאר התיזמונים ? הזנת מתח נוספת ?

עריכה : וזה לא מקצר את אורך החיים של הסטיק ? או מבטל את האחריות של היצרן ?

פורסם

ביררתי (בשביל עצמי) לפני כשבוע, ויש לך שני ח'ברה שמוכרים 2x512MB של 500MHz A-DATA בסביבות ה-1000 ש"ח ולשניהם עדיין יש אחריות בK.S.P.!

למה שלא תבדוק בTrade Zone?

פורסם

יש לי זכרונות סמסונג TCCC

שפועלים ב 3-3-3-8

האם כדאי להעביר ל 2.5-3-3-8 ?

איזה יתרון זה יתן לי בביצועים בסטוק?

או שעדיף שזה יהיה על 440 באובר קל?

פורסם
  • מחבר

בטח שחקו אותם ב OC . אין מתנות בחיים .

פורסם

בטח שחקו אותם ב OC . אין מתנות בחיים .

ברור שעשו איתם OC.

המושג "שחקו" הוא קצת לא במקום. אם עושים OC בצורה נכונה אז הזכרונות יכולים להחזיק מעמד עוד 20 שנה.

ואם ממש "קרעו" אותם הם כבר לא היו מגיעים לאותם תוצאות כמו שאחד מאלה שמוכרים הצהיר עליהם: באס 270 עם תיזמונים של 2.5-3-3-7

פורסם
  • מחבר

לסיכום הת'רד -

עדיף לקחת את הסמסונג שבאים TCCC CL3 על כל השאר ולהוריד להם בביוס את הSPD ל2.5 שזה אפילו לא OC כי אין פה המהרה אלא שינוי הגדרות (נשאר על 200 mhz) . אבל בכל זאת הזכרונות יעבדו מהר יותר ! בדומה לגייל רק שהפוטנציאל OC שלהם בעתיד יותר טוב .

אנא תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

ADATA DDR400 שרשום עליהם ADATA בזהב על הצ'יפים (ולא איזה VDATA :-X ) יכולים לרדת לתזמונים 2-3-3 ואף לעשות ב3-4-4 מהירויות גבוהות מ550Mhz

לגביי הTCCC , זכרונות מעולים - יכולים לרדת לתזמונים 2.5-3-3 או 2.5-2-2 (יש כאלה וכאלה) יכולים גם לעבור מהירות של 550MHZ בקלות יחסית בתזמונים של 3-3-3 או 3-4-4 .

המלצות שלי, אם אתה לא עושה OC אז יש לך את הADATA שבמהירות 400MHZ (ועד איזה 440MHZ ) מחזיק מחזיק תזמונים 2-3-3 וזה יניב ביצועים גבוהים יותר , אם אתה מתכוון לעלות למהירויות באס גבוהות (כלומר מתוכנן OC ) אז לדעתי הסמסונג, רובם עושים את זה בתזמונים 3-3-3 .

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין OC רציני (סמסונג) ללא רציני (adata) - או יותר נכון מה ההשלכות בלעלות לבאס גבוה בסמסונג ? לעומת ה400 עד 440 של הadata שזה OC קטן .

פורסם

ברור שעשו איתם OC.

המושג "שחקו" הוא קצת לא במקום. אם עושים OC בצורה נכונה אז הזכרונות יכולים להחזיק מעמד עוד 20 שנה.

ואם ממש "קרעו" אותם הם כבר לא היו מגיעים לאותם תוצאות כמו שאחד מאלה שמוכרים הצהיר עליהם: באס 270 עם תיזמונים של 2.5-3-3-7

זאת המודעה שלי והזיכרון ממש לא שחוק כי יש לי MSI NEO2 והמקסימום מתח שאני יכול לתת הוא 2.85 (הם אמורים לקבל 2.8 )

אוברקלוק לזכרון לא שוחק אותם רק תוספת מתח יכולה לשחוק אותם

הסמסונג עדיין יותר זול ואם תמצא מקום שמבטיח לך TCCC לך עליו בראש שקט

פורסם

מה ההבדל בין OC רציני (סמסונג) ללא רציני (adata) - או יותר נכון מה ההשלכות בלעלות לבאס גבוה בסמסונג ? לעומת ה400 עד 440 של הadata שזה OC קטן .

OC עם A-DATA לא רציני?

זה אחד הזכרונות היותר משתלמים לOC (מחיר/תועלת) במיוחד שלא צריך לוח מיוחד (למתח גבוה) או OCZ Booster בשביל לנצל אותם.

פורסם
  • מחבר

OK . אני הולך על הסמסונג TCCC .

ועומרי סחתיין שהתגברת על הניגוד אינטרסים :D .

פורסם

הסמסונג עדיין יותר זול ואם תמצא מקום שמבטיח לך TCCC לך עליו בראש שקט

תראו מה זה.

בן אדם שמתעלם לגמרי מהאינטרסים של עצמו למכור את הזיכרון שלו ומדבר ב 100% כנות.

פשוט תענוג לעשות עסקים עם אנשים כמוך.

אני מצדיע לך! :ylsuper: :biggrinangelA: :biggthumpup:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים