פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר אהלן לכולם! זה עדיין לא גמור כי אני צריך ללכת עכשיו אבל היום אני יסיים.זה מאין בולם זעזועים להרד דיסק. הוא תלוי על גומיות וכך כל הוויברציות לא עוברות למארז.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2020 שנים יפה מאוד!! רעיון מצויין!!אם אני בונה מארז בד אז אני בטוח גונב לך את הרעיון הזה
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר איזה גומי זה?ואיפה קונים אותו?וואלה לא יודע, סתם מצאתי אותו, נראה לי קושרים איתו כיסויים של משאיות.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר עוד עידכון קטן בהעבודה של היום. כבר מאוחר אז זה מה שהספקתי.סגרתי את החלק התחתון של המארז, התחלתי את החור למיכל מים (בתמונה הוא עוד לא משוייף)ועוד לא מצאתי מיקום מדוייק להרד דיסק אז הוא בינתיים לא מורכב.(הלוח אם הוא סתם לוח ניסיון)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2020 שנים נחמדזה רק אני או שכל הברזל שמחזיק את המיכל מים לא מחובר לשלד של המארז בצורה ישרה ?
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר נחמד זה רק אני או שכל הברזל שמחזיק את המיכל מים לא מחובר לשלד של המארז בצורה ישרה ? לא הבנתי אותך כל כך ??? ול amisha, סבלנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.