פורסם 2005 באפריל 2920 שנים המיכל ניראה מעולה, ממש קרוב למקור, חוץ מהפקק שהורס קצת את המראה.כדיי לך להוסיף לד כחול או לבן שיתן תאורה למים ולמיכל.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר כן , הפקק באמת הורס, אולי אני יצבע אותו בכסף. ולד, כמובן שיהיה והנה המיכל המקורי, למי שלא מכיר.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים עד עכשיו נראה יפה ובתקווה שיהיה חלון (יהיה חלון נכון? ) זה פשוט דורש שהמים במכל / הצינורות של הקירור מים יהיו מים ירוקים או מים שיזהרו ב UV (תחשוב על זה)
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים זה המיכל מBLECKMESA, לא?מה כ"כ מיוחד בו?ד"א - מאז שעברתי לTT, אני עדיין לא מאמין!פשוט מחשב ריק מאבק, כן - ריק מאבק!הפילטרים עושים עבודה מעולה, ועדיין שומרים על יכולת יניקה ראוייה
פורסם 2005 במאי 120 שנים חחאם אתה מתכוון אלי אז זה פילטרים של TT - שבא עם הXASERאני אשתדל להעלות תמונהכעיקרון אני מנקה כל שבוע- כדי לשמור על יניקה ראוייה
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני עוד לא סגור על עצמי על איזה גימור ללכת בפרוייקט הזה, או על אלומיניום מוברש (אני חושב שאני ילך על זה) או על גימור מראה.מראה נראה לי יותר מידי מפוצץ.אז בינתיים אני לא הולך להבריק יותר עד שאני לא יחליט איך אני יעשה את המארז.אגב עם אתה רוצה לתת למתכת גימור מראה אתה יכול להשתמש בשוקולד, ראיתי היום מדרך להבריק מתכת עם טובלורון, אבל גם שוקולד פרה יעשה את העבודה..http://www.trackertrail.com/survival/fire/cokeandchocolatebar/
פורסם 2005 במאי 620 שנים מחבר עידכון: הכנתי "תא" לרדיאטור ולמאוורר 120 מ"מ שלו. הם עדיין לא מותקנים, רק צילמתי את המחיצות.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.