פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר בבקשה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=812 עריכה (17/06/05): ביזיון מה שהולך בחנויות הום סנטר ו אייס, היו הלכתי לחפש כמה דברים ממש פשוטים: חוטי חשמל, צינור שקוף דק, משחת פילוש, מסורית ממש דקה לאלומיניום. ואם מה חזרתי?! עם דיסקיות חיתוך לדרמל, אין להם פשוט כלום! נאדא! ועוד כל המוכרים מסתכלים אלי כמו על דפקט. אני ממש ממש מאוכזב! פשוט גואל נפש. היתי חייב להוציא את זה פשוט כי זה מרתיח אותי שצריך לעבור חצי מדינה כדי למצוא משהו פשוט!
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים אין כלום במדינה החסרת תועלת הזאת, עזוב אותך משחת פילוש ומסורית דקה, בשביל גומי u מסכן הלכו לי 14 יום מהחיים והייתי צריך לנסוע חצי מדינה.. דרך אגב ההרדקנו2 ממש חמוד והמסכים לא עובדים על חיבור חשמל אלא סוללות קטנות כמו של מצביע לייזר, איך ניתקת את המסכים בקלות בלי שנשאר סימן? התפיסה שלהם נראת עומדת על שלה :
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים ביזיון מה שהולך בחנויות הום סנטר ו אייס, היו הלכתי לחפש כמה דברים ממש פשוטים: חוטי חשמל, צינור שקוף דק, משחת פילוש, מסורית ממש דקה לאלומיניום. ואם מה חזרתי?! עם דיסקיות חיתוך לדרמל, אין להם פשוט כלום! נאדא! ועוד כל המוכרים מסתכלים אלי כמו על דפקט. אני ממש ממש מאוכזב! פשוט גואל נפש. היתי חייב להוציא את זה פשוט כי זה מרתיח אותי שצריך לעבור חצי מדינה כדי למצוא משהו פשוט! הם מסתכלים עליך כמו על "דפקט" כי אתה קצת יותר מקצועי ויודע מה הוא רוצה ! וגרוע מכך זה לא פשוט זה בסיסי!!! ואריק ידידי - גועל נפש !! התפיסה של המסכים ממש ממש פשוט והיתן להוציא אותם מהתבנית בקלילות יתרה ! וזה פשוט מרגיז שהם על סוללות כאלו ! איפה מצאת בסוף גומי U ?? אני צריך גם !
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר בקשר למסכים, לקחתי מברג שטוח קטן ולחצתי על שתי המגרעות הקפיציות שבצידי המסך, הפעלתי לחץ בצד אחת עם היד לכיוון הוצאת המסך ולחצתי על המגרעת באותו צד, כשהוא יצא טיפה עשיתי את אותו הדבר בצד השני וכששני המגרעות השתחררו הוצאתי אותו. וamisha גומי U יש בזיגזאג. ואין בעיה לדעתי עם הסוללות, זה דווקה חוסך בעוד חוטים והסוללות מחזיקות מלא זמן ככה שזו לו בעיה. ראיתי מסכים כאלה בחנות בחו"ל עם תאורה כחולה יפיפיה ועלים רק 14 דולר למסך. http://www.frozencpu.com/tmp-25.html
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים בזיגזג מצאתי רק גומי H לחלון במארז אך לא גומי U ....... אישית הייתי מביא לי את ה digital DOC5+ מ frozenCPU זה מפלצת!
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים 10Q , 10Q .........עכשיו ראיתי בפרוייקט NANOCOOL על הקומנדר של קולרמאייט ויכול להיות שהוא יתן לו פייט טוב מאוד
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים הקומנדר 7 לא של קולר מאסטר, אלא של COOLERMATE בקשר למסך של ההארדקאנו- אצלי הוא מתחבר למולקס : אבל אין לו BACK LIGHT..
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר טוב חברה, יש עוד התקדמות קטנה, ציפיתי את החלק העליון והאחורי בפרספקס, הוספתי מאוורר 80 מ"מ מאחורה.עוד לא הורדתי את הניילון מהפרספקס בגלל זה הוא לא שקוף. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר יפה מאוד אבל למה אתה צריך שתי מארזים? מה אתה עושה עם הישן?תכלס אני לא צריך עוד מארז, אבל בא לי לבנות עוד אחד, אז למה לא.בתוך הישן אני כנראה ירכיב את ה P3 הישן שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.