פורסם 2002 ביולי 123 שנים עשיתי ריסטארט למחשב ועכשיו שאני רוצה להיכנס ל D הוינדוס מבקש לפרמט את הD חייבת להיות איזה שהיא תוכנה שתחזיר נתונים תעזרו לייייייייייייהכל היה לי שם משחקים שירים סרטים בבקשה אנשים אולי אני איך שהו יכול לגבות עם Ghost משהו בבקשה
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר ניסיתי כבר מקודם וזה לא עבד :'( איך אני עובד עם נורטון גוסט זה עוזר לי
פורסם 2002 ביולי 123 שנים חביבי אני מציע שלא תתכחש ותכיר בעובדה שמת לך הדיסק הקשיח. בטח הוא קיבל איזה שוק חשמלי והתחרפן. אתה יכול לנסות את norton utilities אבל קשה לי להאמין שהוא יעזור לך.אם יש לך עוד מערכת הפעלה מותקנת אז תנסה לגשת לדיסק הקשיח משם.מניסיון זה לא ממש עוזר אבל זה מקל על המצפון. :'(
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר אני מנסה אבל הוא שואל אם אני רוצה לפרמט אם אני אפרמט אני ימות טני לא זוכר מה היה לי שם אבל היה לי הרבה דברים..,.......... :'( :'( :'( :'( :(
פורסם 2002 ביולי 223 שנים תראה מה זה שגיא ... אוטומט ;Dלא שמעתי על כזה מקרה בחיים! הארד דיסק שמבקש להתפרמט ?? אפילו לשגיא אין כזה דבר!טוב שמע חבל מאוד אבל תגבה מה שאתה יכול ונצל את האחריות שלך
פורסם 2002 ביולי 223 שנים תראה מה זה שגיא ... אוטומט ;Dלא שמעתי על כזה מקרה בחיים! הארד דיסק שמבקש להתפרמט ?? אפילו לשגיא אין כזה דבר!טוב שמע חבל מאוד אבל תגבה מה שאתה יכול ונצל את האחריות שלךאתה יכול לשלוח אלי את הדיסק- אולי אפשר יהיה להציל את הנתונים שלך משם. בכל מקרה - אתה צריך לשלוח את הדיסק הישן (המת) ודיסק חדש (עליו אפשר לשים את המידע הישן). כמה גדול הדיסק הזה בכלל ?שלח לי הודעה פרטית. נדבר על זה.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מת לך ההרד דיסק בתור אחד שהיה לו מקרה דומה שבוע שעבר עם הרדיסק 30 גיגה של קאונטום (כנראה גם בגלל החום הרב)
פורסם 2002 ביולי 223 שנים הלכת איתו לפסיכולוג? להרד דיסק שלך יש נטיות אובדניות... LOL! הרד דיסק שרוצה להתאבד חחחחחחחח
פורסם 2002 ביולי 223 שנים הלכת איתו לפסיכולוג? להרד דיסק שלך יש נטיות אובדניות... LOL! הרד דיסק שרוצה להתאבד חחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר בסוף פירמטטי עכשיו ההארד דיסק עכשיו פועל טוב אבל אני מפחד לשים עליו דברים אז אני שם את כל הזבל שלא חשוב לי שם ואני קונה הארד דיסק חדש של 40 GB של WD ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.