פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים גם לי היה את הבעיה הזאתי אתמול, מה שתעשה זה ככה:קודם כל תבדוק שהארד דיסק מחובר בפירמרי מאסטר ותגיד את זה בביוס
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בSATA אין מאסטר וסלייב, יש שניים או יותר ערוצים שונים. Omnius - תבדוק שבביוס לא מוגדר לך רייד.
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אני לא בטוח אבל אולי זה יעזור, חבר שלי נתקל בזה בהתקנת אותו לוח. למעשה יש על הדיסקט יותר מ4 דרייברים ובמסך התקנה של הווינדוס (איפה שאתה בוחר דרייבר להתקין) אתה יכול לדפדף עוד למטה ולמצוא עוד דרייברים. זה היה ממש מצחיק, אחרי זה ראינו שעל הדיסקט עם הדרייברים היה כתוב:" P.S. SCROLL DOWN FOR MORE DRIVERS". ;D
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר אני לא בטוח אבל אולי זה יעזור, חבר שלי נתקל בזה בהתקנת אותו לוח. למעשה יש על הדיסקט יותר מ4 דרייברים ובמסך התקנה של הווינדוס (איפה שאתה בוחר דרייבר להתקין) אתה יכול לדפדף עוד למטה ולמצוא עוד דרייברים. זה היה ממש מצחיק, אחרי זה ראינו שעל הדיסקט עם הדרייברים היה כתוב:" P.S. SCROLL DOWN FOR MORE DRIVERS". ;Dהסתכלתי, גם לי יש! פאק... אני מקווה שאחד מהם יעבוד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.