פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center...למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודיםאז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים יש לך מחשב שיתמוך בפונקציות של ה MEDIA CENTER?(כרטיס טלוויזיה,שלט)יש לך מאיפה לקנות את הגירסה הזאת?בכל מקרה ה MC זה בסה"כ פרו עם תמיכה בטיונר ועוד שטויות כמו מצגות תמונותכל דבר שיש שם יש תוכנות צד שלישי טובות יותר
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר יש לך מחשב שיתמוך בפונקציות של ה MEDIA CENTER?(כרטיס טלוויזיה,שלט)יש לך מאיפה לקנות את הגירסה הזאת?בכל מקרה ה MC זה בסה"כ פרו עם תמיכה בטיונר ועוד שטויות כמו מצגות תמונותכל דבר שיש שם יש תוכנות צד שלישי טובות יותראיזה אחד מהפורום פה...אמר לי שהMC הוא לוקח פחות זיכרון מהמחשב...(בשימוש...זיכרון RAM)...
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים זה לא נכוןMC זאת גירסת PRO עם תוספות של מולטימדיהHOME EDITION לעומת זאת קצת יותר "קלה" מ PROמכיוון שיש בה פחות SERVICES שרצים ברקעלא ממש משמעותי
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר זה לא נכוןMC זאת גירסת PRO עם תוספות של מולטימדיהHOME EDITION לעומת זאת קצת יותר "קלה" מ PROמכיוון שיש בה פחות SERVICES שרצים ברקעלא ממש משמעותיאבל HOME זה לא אפשרות...כי אני צריך את הIIS...
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר http://www.15seconds.com/issue/020118.htmאז אפשר...לא משנה...אני עדיין לא אוהב את HOME...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.