פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים איזה לוח אתם אומרים יותר טוב (לא רק לאובר קלוק כי זה ברור שה dfi)MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 או ה DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אין עדיין מבחנים רשמיים ל MSI אז אי אפשר לדעת בוודאותסביר להניח שהביצועים שלהם יהיו אותו דבר ללא אוברקלוק
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר ועם אובר קלוק ה dfi לוקח..:]נחמדרק הקטע הוא שאובר קלוק גם תלוי במעבד ..אז מה עוזר לי שה dfi זורק לי כמה מתח שאני רוצה אם המעבד מגביל אותיהוא הריי ישרף בסופו של דבר..
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים בכלל לא בטוח שעם אוברקלוק הוא לוקחהמעבד יגביל אותך הרבה לפני 2 הלוחות האלהומתח גבוה למעבד ניתן לתת ב2 הלוחות האלההיתרון של ה DFI הוא שניתן לתת מתח גבוה לזכרונותאבל אם אין לך VX או BH5 או שיש לך בוסטר קשה לי להאמין שתוציא מהDFI יותר מה NEO4
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אז למה כל כך מהללים את dfi בעצם?מה הוא יכול לעשות שאף לוח אחר לא יעשה?יתן מתחים גבוהים?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים דבר ראשון הוא יציב אחושילינג... וגם הוא נותן טונה של מתח ... וגם הוא כלי!
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים קבל לינק לפורום בו תוכל לקבל תשובות לכל שאלותיך בענין DFIhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52258
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר תודה..:]לפי מה שאני רואה שם המון מתלוננים שהלוח בעייתי..(לא בטוח אם הם מתלוננים,אבל לפי מה שאני קורה שם יש בו המון בעיות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.