פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים הסאונד שלי במחשב כרגע לא עובדמישהו מוכן להסביר לי מה הלך שם??במיוחד בשבילך! תראה איזה השקעה ;Dזה מה שהלך שם.. שיחת טלפון בין ילד ("רועי פורת") חרמן לבין מירי בוהדנה.מירי: הלו?רועי: שלום מירי?מירי: כןרועי: זה רועי פורת, בא לי לז**ן אותך!מירי: מי זה?רועי: רועי פורת.מירי: למה אתה רוצה לז**ן אותי?רועי: כי את כוסית....מירי: רוצה אני אספר לך משהו?רועי: כן...מירי: יש לי ציטוט של המשטרה לפלאפון ואני רואה את המספר שלך, ותחכה שיתקשרו אליך מהמשטרה. ביי!רועי: ביי
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים רועי כותבים עם "ע" : אוי אוי מירקרים חסרי חיים... לא מצא שם יותר חרוש מרואי פורת ? (הידוע בכינויו oackly (האדמין של IRC.CO.IL)). : *בכל מקרה, יש רועי גם בא' וגם בע'... וזה שני שמות שונים לגמרי. אבל בכל מקרה שינתי במיוחד בשבילך.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אפשר לקבל עונש על דבר כזה??? ועם כן אז איזה??? בעיקרון כן, אבל כל עוד הוא קטין ולא מטריד *סדרתי* אז אני מאמין שלא יעשו לו כלום... * רואי פורת כותב את זה עם א.. מה תתווכח איתו? זה מה שגם אני אמרתי....
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לא כדאי שתפרסם אותו כאן אנשים יתחילו להתקשר אליה והאתר יסתבך קשות והפעם זה גורם שממומן היטב ויכול לתבוע לאתר תצורה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אם מישהו רוצה את המספר טלפון שלה וזה חוקי אז אין לי בעיה לתת :-)מהיכרות אישית שלי עם מפורסם, הוא מחליף מספר כל שבוע ככה שזה בטח כבר לא רלוונטי
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מישהו יכול להחזיר לי את 30 השניות שביזבזתי מהחיים שלי בשביל לשמוע דבר כזה טיפשי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.