פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים http://www.hwzone.co.il/newspics/dan/miri.mp3איזה כלבה!מירי בוהדנה מקבלת טלפון ממעריץ. מבעסת.הלינק תוקן.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים איך אני מצטער שלא נשארתי בצוות חדשות, הייתי יכול גם להעלות קבצים אישיים לשרת של האתר.. ;D
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר חחחח הוא קטין לא יעשו לו כלוםהיא סתם אמרה את זה להלחיץ אותו, זה די ברור.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים my bad its working fine now... damn what a biatch !! can't she take it easy and make some lols with the kid ?! i always thought that she is from the type of people that always making "tzhokim".. gues I was wrong lol Stupid hoe ! edit: you fixed the link no wonder it didnt worked earlier.. thanks anyway lol stupid biatch !
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מה עשו ממנה, סתם עוד פרחה.פונט מזד"ן, בכותרת זה היה נראה כמו "איזה חמור!"
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים למה נראה לכם שהיא צריכה להיות נחמדה? זאת הטרדה!היא כל יום מקבלת הרבה שיחות כאלה...לא רק אחת!ואני לא הייתי מוכן לסבול הטרדה כזאת...בטח גם לא היא!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אוי אוי מירקרים חסרי חיים... לא מצא שם יותר חרוש מרואי פורת ? (הידוע בכינויו oackly (האדמין של IRC.CO.IL)).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.