פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הסרט הכי אבל הכי הכי יפה שראיתי על גימרים בעולם!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מצחיק!!!...(לא חשבתי שיש עד כדי כך גימרים כבדים בעולם...)אין אין שווה צפיה ממש!http://ftp5.hg-computer.de/gamerday-highqual.zip(יש כמה קטעים משעממים אבל תמשיכו לראות..)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים 503 mb shittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt downloading very fast 250 KBps
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר אחי אני גם אמרתי לעצמי "מה 500 מגה עכשיו מי יוריד.." אבל אני אומר לך אחד הסרטים השווים..
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר סרט של 38 דקות על חייו של גימר כבד (מאוד!)בתור אחד שבאמת אוהב משחקי מחשב הסרט הזה גרם לי אשקרה למות מצחוק.. וגם לדעת איפה לשים גבולות (כמו לזרוק את המסך מהחלון!)בקיצור שווה צפיה.(!!)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים חייב להגיד שאחלה סרט באמת השקיעו הגרמנים האלהאבל איזה מטורפים הם מה זה......
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים דווקא טס....עם DAP יורד לי על 250.עריכה:סיימתי לראות עכשיו, רוב הסרט דיי משעמם, זה מתחיל להיות מצחיק רק כשהוא מתחיל להפסיד ונהיה פסיכופת
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים חחחחחח, מאוד מצחיק, אהבתי דרך אגב, מישהו אולי יכול לרשום לי את שמות השירים שהופיעו במהלך כל הסרט?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים סרט נחמד... אהבתי איך שהWIGGERS נכנסו לו לבית והתחילו להתלהב.. כשהוא צעק על אמא שלו, הוא נראה כמו איזה ניאו נאצי :nono:
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים פשוט אני שחקן סיאס מכור כול דבר קטן שאני משנה אני משחק יותר טובכול דבר קטן שמציק לי כמו mom מטריף אותי ואני משחק כמו ניובממש אני אין מה לומר אבל אני סוס יותר ממה שראוים אצלו בפראים בקיצור כשחקן סיאס מושבע ומכור וכמובן 1337 השרט הכי אבל הכי טוב שראיתי בחיים שלי !!!!!
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר חח... אני גם משחק סי אס .. אבל לא ככה. לא עד להגיע למצב שאני צועק על אמא שלי ככה בכל אופן..(אני בן 17.5) או לא ליזרוק את המסך מהחלון ... אבל אין מה להגיד סרט פשוט טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.