פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אני מחפש להקה בסגנון של Dreamtheater מעיין מטאל בלי זמר או שתנסו להמליץ לי על להקה שיכולה להשתוות למטאליקה של פעם לא שיש דבר כזה אבל בכל זאת
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים קוראים לזה פרוגרסיב מטאל, אבל כל שאר הלהקות בז'אנר הזה פאגיות בצורה שלא תאמן.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ב dream theatre יש זמר.יש אבל מתוך שמונה שירים, הוא ישיר ב-2 מהם שתי מילים.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים איזה סיגנון של מטאל הייתם מגדירים את night wish? הם מדהימים....children of bodom שולטים !!!!כן, הם באמת לא רעים....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים יש אבל מתוך שמונה שירים, הוא ישיר ב-2 מהם שתי מילים.מה?! מאיפה אתה מביא את זה. יש לי את הדיסקים AwakeFalling Into InfinityScenes From A Memoryו- Six Degrees Of Inner Turbulenceוהוא שר כמעט בכל השירים...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים עם אתה אוהב classic rock אז נסה את Marillion. להקות Prog נוספות (לא Metal): Spock's Beard, Flowers King.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים Transatlantic תנסה את האלבום bridge across forever פשוט אלבום מושלם וממכרהרכב של המתופף של דרים ת'אתר - מייק פורטנויהסולן של הלהקה Neal Morse חזר בתשובה ועזב את הלהקהאבל הוא הוציא אלבום neal morse - one עם ליריקה קצת קתולית, אבל מוזיקה ממש נחמדה, תנסה יכול להיות שתאהביש את Winds - באלבום The imaginary Direction of Time מן פרוגרסיב דומי שכזה...לא הכי קליט אבל מוזיקה ממש איכותיתLiquid Tension Experiment הרכב צדדי של חברי דריםהוציאו 2 אלבומיםאינסטרומנטלים אבל מוזיקה פשוט איכותית!תנסה גם Flower Kings יכול להיות שתאהב, אומנם הם לא בדיוק פרוגרסיב אבל עם נגיעות..מספיק בינתיים..תהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.