עבור לתוכן

כמה התענוג הבא עולה? (בולדוזר)

Featured Replies

פורסם

http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7

סתם מתעניין...

עריכה:

אופס לא שמתי לב שזה לא לינק לדגם שדיברתי עליו

אוקיי בלינק שנתתי לכו ל"TRACK TYPE TRACTORS"

ואז לכו לD11R

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

D11 זה הכי גדול אחריו D10 ואחריו D9

אני יודע שיש לצבא D9 אבל D11 יותר חייתי ;D

וואי הייתי מת לנהוג בצבא על D9... להרוס כמה בתים חחח...

גם לא יכול לקרות לך כלום אלא אם כן RPG פוגע במדויק בחלון של הD9 שלך....

כיאלו אפשר גם להביא בזחל ואז אלף ערבים קופצים עלייך.. אבל יש טנק באזור בטח

פורסם

PathFinder מהפורומים (וויקטור היקר) מתפעל את ה D9 בשטחים.

600 כ"ס של עצבנות טהורה, חתיכת צעצוע מדהים!

פורסם

לא יודע מה עם D11 אבל בצבא ראיתי הרבה דחפורים ורק D9,יכול להיות שיש עוד.

בכל מקרה הוא גם מוגן וזה הופך אותו למצלצת..גם שיש ספה בפנים,כן אני לא מגזים...ספה!!! ממש נוח.

לא יצא לי להרוס בתים (ותודה שכך) אבל יצא לי לפלס דרך שהיו בה מטעני צד. לא מזיז לו בכלל.

ספה = כורסא הכוונה

פורסם

חדר השליטה בצעצוע הזה מרווח להחריד, פשוט קונסולה שלמה. תענוג.

אין דבר יותר מהנה מלראות את המטונפים עומדים בצד, משקשקים מפחד לרעש הדיזל האיום ב 2700 סל"ד מוריד להם עוד מעבדת נפץ.

יש את ה"גיבורים" שעוזרים אומץ ומטפסים על הטרקטור בנסיונות לפרוץ פנימה, אבל העסק ממוגן ומחוזק, שום דבר לא יכול לעמוד בדרכו!!! אחת הרכישות היותר מבריקות של צה"ל.

פורסם
  • מחבר

זה יכול גם לעזור כדי להרוס בתי ספר... חח

מה הנפח מנוע של החיה הזאת?

D11R אני מדבר... D9 הוא עצבני וכל זה אבל RD11 זה נראה לי הכי גדול בעולם

פורסם

The D11R Carrydozer is a high production dozing and ripping tool for mining operations.

ממש

פורסם

צריך לזה רשיון מיוחד מעבר לרשיון לטרקטור? P: (יש לי, הוצאתי בשביל ריינגר)

פורסם
  • מחבר

The D11R Carrydozer is a high production dozing and ripping tool for mining operations.

ממש

למה זה לא נכון? זה כאילו הייעוד שלו אבל הוא יותר טוב בשביל הריסת בתים חחח

ונראה לי שצריך רישיון יותר משל טרטור רגיל המפלצת הזאת ענקית.... ראיתי פעם את הD9 זה משהו עצום פשוט...

וגם לא משתמשים בזה בארץ חוץ מבצבא

פורסם

עכשיו אני יודע לאן אני מתגייס !

פורסם

מה הנפח מנוע של החיה הזאת?

פחות מעשרה ליטרים...

זה כלום לעומת המנוע של קטרי הדיזל בארץ - 12 ליטרים, 12 בוכנות, דיזל שתי-פעימות והספק של 3300 כ"ס המסוגלים למשוך מערכי PushPull ו DoubleDeck במהירויות של עד 140 קמ"ש.

זו עוצמה אמיתית. לאלה מכם שיוצא לא מעט לסוע ברכבת ישראל, יצא בטח לא פעם לשמוע את הדברים המדהימים האלה מטפסים לסל"ד מיירבי (בין 900 ל 1000, בסביבות ה 150 בסרק), רעש מחריש אזניים ומדהים, בעוד רבים סותמים את האוזניים, אני עומד ופשוט נהנה לי.

ד.א, המנועים משמשים להזנת תמסורת חשמלית, אשר היא זו שמניעה את גלגלי הקטר, לא מדובר בתמסורת הידראולית. היתרון העיקרי בתמסורת מסוג זה הוא ניצול יעיל של הכוח (היעיל ביותר שמיושם בקטרי דיזל ברחבי העולם), תמסורת דו-כיוונית שווה, ללא הילוכים.

לכל מערך יש קרון ניהוג, כך שניתן גם להניע את הרכבת בכיוון ההיפוך, בלי צורך להוסיף עוד קטר מהצד השני.

הקטרים עצמם שוקלים קרוב ל 100 טונות והם מתוצרת אלסטום הספרדית, המנוע הוא מסדרת EMD-7xx מתוצרת ג'נרל-מוטורס האמריקקית, אשר עושה שימוש בלא מעט קטרי דיזל ברחבי העולם. מנוע מדהים ומאוד מוצלח, מחזיק לאורך זמן ומספק תפוקה עילאית.

alstomp_742.jpg

פורסם

חחח! שמח לשמוע שזה מעלה לך את המוטיבציה. בכל מקרה זה היה לי אחלה של שירות..מתגעגע ל D9 שהיה מאוד ישן במקרה שלי,אחד הישנים בחטיבה שלי.

אבל היה חיה רעההההההההההההההההההההההההההה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים