עבור לתוכן

פרסקוט 2.8 VS אטלון XP 3000 למשחקים

Featured Replies

פורסם

http://hardocp.com/article.html?art=Mzg4LDU=

הנה כתבה מלפני שנה וחודשיים על היציאה לשוק של מעבדים עם תמיכה בHT מצד אינטל, באותו זמן שיצאו מעבדי ה-XP 3000+. מה שהם אומרים באופן כללי: אין שום צורה ש3000+ יכול להתמודד עם מעבד אינטל 3GHZ עם HT. כמובן שזה היה בנוגע לליבת נורת'ווד בזמנו. הפרסקוטים נתנו הבדל ביצועים קטן לטובת אינטל.

ההמלצה שלי אליך: אם אתה לא יכול לקנות A64, תעשה אוברקלוק פיצי (ממש פיצי) למעבד שלך ל-3GHZ, ובכסף שיש לך תקנה 6600GT, שייתן לך הפרש ביצועים עצום במשחקים, הרבה הרבה הרבה הרבה יותר משדרוג המעבד ל-3000+ שהוא עדיין יקר בצורה לא מובנת (וגם יחסית די נדיר למצוא אותו).

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי כל כך כסף אני רוצה לימכור תלוח שלי תמעבד ותקירור וליקנות AMD וכמה שיותר טוב עם ה9600 אני מסתדר טוב מאוד במשחקים שאני משחק

פשוט אני רוצה לעבור לאייאמדי ולא להישאר עם אינטל

פורסם

יש סיבה שאתה רוצה לעבור לAMD? בשביל ביצועים אין לך סיבה. אם אתה רוצה לעבור לAMD רק כדי שיהיה לך AMD והוא לא טוב כמו מה שהיה לך, ועוד תשקיע בזב כסף, מה הטעם?

אם אין לך בעית ביצועים במשחקים, מה הסיבה שאתה רוצה לעבור לAMD? היתרון הבולט של AMD הוא בעיקר במשחקים, וזה רק לסדרת ה64 ביט. אינטל טובים יותר בכל השאר, בעיקר עיבוד ודחיסה של וידאו וכו'.

אם אין לך בעיה במשחקים, אין שום סיבה לעבור לAMD. אם יש לך בעיה במשחקים, היא לא נובעת מהמעבד שלך, היא נובעת מהכרטיס מסך שלך.

פורסם

עם ה AMD יהיה לי יותר קל לעשות אוברקלוק כי הטמפרטורה תיהיה יותר נמוכה

אם אני לא טועה במשחקים ה אטלון xp 3000 אמור ליהיות טוב מהפרסקוט 2.8 כי אם אני לא טועה תיכנתו תפרסקוט ככה שהוא יעצר כול איזה כמה זמן או משהו

כזה....

בכול מיקרה אני מקסימום יחכה עוד חודש חודשיים ואז אני אוכל ליקנות ת64 בטוח

בכול מיקרה על איזה לוח אתם ממליצים לאטלון 64 שיהיה זול וטוב??

פורסם

עם ה AMD יהיה לי יותר קל לעשות אוברקלוק כי הטמפרטורה תיהיה יותר נמוכה

אם אני לא טועה במשחקים ה אטלון xp 3000 אמור ליהיות טוב מהפרסקוט 2.8 כי אם אני לא טועה תיכנתו תפרסקוט ככה שהוא יעצר כול איזה כמה זמן או משהו

כזה....

בכול מיקרה אני מקסימום יחכה עוד חודש חודשיים ואז אני אוכל ליקנות ת64 בטוח

בכול מיקרה על איזה לוח אתם ממליצים לאטלון 64 שיהיה זול וטוב??

ה-XP 3000+ לא יותר טוב מהפרסקוט במשחקים, הוא חלש ממנו בלא מעט. תקרא את הלינק שנתתי לך. הA64 יותר טוב במשחקים. אבל השיפור שA64 ייתן לך במשחקים הוא פצפון לעומת השיפור ש6600GT ייתן לך. ואתה יכול לעשות OC למעבד שלך עד 3.2, פשוט תשקיע בקירור יותר יעיל מקירור סטוק.

תשאל את בן דוד שלך, אני ממליץ לכמעט כולם בפורום על מעבדי A64, אבל במקרה שלך זה יהיה בזבוז, המעבד שלך לא הרבה יותר חלש... עדיף להשקיע בכרטיס מסך ולנסות OC קטן.

פורסם

אבל אני לא יכול ליקנות את זה.....

אמרתי את זה כבר.....

מעבד פרסקוט זה מעבד בעייתי וכבר השקעתי בקירור  המעבדים של אייאמדים עובדים הרבה יותר מהר ולכן

אני רוצה לעבור לאייאמדי

אני רק צריך המלצה ללוח לאטלון 64

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מעבד של אייאמדי עובד הרבה יותר חלק

פורסם

אין לך למה להוציא כסף - הביצועים של ה2.8E וה3000+ (XP) כמעט זהים ... אולי יתרון קטן לאינטל (אל תשכחו שעדיין ה2.8E יותר חלש מ2.8C)

פורסם

אם זה מה שאתה רוצה,נסביר לך את זה בעיברית פשוטה:

אין מעבד פנטיום שיותר טוב מ AMD! אז אל תימנע מימנו לעבור ל AMD.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הכי כיף זה לקרוא פוסטים של מושפעים שלא מבינים וסתם זורקים משפטים לאוויר :)

פורסם

בשביל זה אני עובר ל64 ולא xp

פורסם

אני לא מבין אותך, המעבד שלך כלל לא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס 9600, מה שאומר שגם אם תעבור לAMD64 זה אולי יתן לך שיפור קטן ביותר בביצועים, לא יותר.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הכי כיף זה לקרוא פוסטים של מושפעים שלא מבינים וסתם זורקים משפטים לאוויר :)

באמת תודה רבה.

פורסם

בשביל זה אני עובר ל64 ולא xp

תגיד אתה בכוח רוצה לבזבז כסף?

לא חבל? לא מזמן קנית וכבר רוצה להחליף? די להיות מפונק חח ההבדל בין המעבד שלך למעבד שתחליף לא יהיה כזה גדול

ולא שווה את הכסף שתשקיע...עדיף שתשאר עם מה שיש לך, אין לך בעייה עם הביצועים והם לא מפריעים לך, מה ששמתי לב שמפריע לך

שלמעבד שלך קוראים פנטיום ולא AMD...

בקיצור תשאר עם מה שיש לך, אם תחליף בזמן הזה לAMD אתה סתם תצא פרייאר..

אם כבר אתה רוצה לשדרג למערכת AMD עדיף שתסחוב עם מה שיש לך לפחות עוד שנה ואז בכסף שיהיה לך אתה תקנה AMD הרבה יותר חזק, וישתלם לך לשדרג הרבה יותר מעכשיו..

לא מבין מה הבעיה של האנשים..אני יושב עם אטלון 2000, ומתכוון לסחוב איתו עוד שנה-שנה וחצי..

ופה יש כבר אנשים שאין להם אפילו חצי שנה מעבד וכבר רוצים להחליף..פאק איזה מפונקיםםםם.

פורסם

באמת תודה רבה.

בבקשה, להבא:

אנשים, נמאס, אם אתם לא יודעים משהו, אל תגיבו, זה סתם פוגע באיכות הדיון.... אם אתם חושבים שאתם יודעים ולא בטוחים, אתה יכול להגיד מה שאתם חושבים, אך תצינו בבקשה, שאתם לא בטוחים כי זה התשובה הנכונה (אני אישית מקפיד בדיונים שאני לא בקיא בתחום לציין את זה) !!! זה ממש מעצבן לראות דיון של כמה עמודים שמרביתו מכיל או שטויות, או הערות על שטויות של אחרים, או שיחות אישיות של אנשים !!! זה פוגע ברמה של הפורומים!!

אולי כדאי שאני ישים את זה בחתימה ?

פורסם

לעזאזל איתך.

ואיפה בדיוק שמעתי שכל מעבד AMD עולה על אינטל?

מי בדיוק המליץ לי על AMD ולא על אינטל בת'רד ההוא?

עילג.

פורסם

לסיכום:

אם יש לך פסקוט 2.8 אל תקנה מעבד 3000 כי זה יהיה בזבוז כסף.

יהיה יותר מעניין לעשות לו אוברקלוק חביב, ככה שאם תשרוף אותו

לפחות יהיה לך תירוץ משכנע להחליף מעבד.

נכון, ה A64 יותר טוב ממנו במשחקים, אבל שניהם לא האלמנט המגביל אצלך

במשחקים אלא הכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים