עבור לתוכן

פרסקוט 2.8 VS אטלון XP 3000 למשחקים

Featured Replies

פורסם

בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו באמת.

אין מעבד של אינטל שיותר חזק ממעבד AMD!

פורסם

למה לא את ה64 ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשכנע אותו שאם הוא קונה כבר אז את גרסת ה-64 משום מה הוא מתעקש על האטלון XP הרגיל.

פורסם

בן דוד שלך פאנבוי מתלהב. אם אין לו כסף לA64, ואם בכלל הוא רוצה ביצועים במשחקים, שיחליף כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

בן דוד שלי בכלל לא פאנבוי מתלהב.

לפני שהוא קנה תמחשב ניסיתי לשכנע אותו שיקנה AMD והוא לא רצה (הוא היה אנטי AMD), הוא הבין שהוא טעה עכשיו הוא רוצה להחליף (רק שהפעם למעבד הלא נכון).

פורסם

אז מה אתה מנסה לעצור אותו?

אם הוא רוצה לדפוק את עצמו עם איזה מעבד דפוק,שידפוק.

לפחות ניסית.

פורסם
  • מחבר

שמעו אני לא רוצה שהוא ידפק, בסדר?

אני כולה רוצה שתאשרו את זה שהמעבד הנוחכי שלו יותר טוב ממה שהוא מתכנן ואני ככה יוכל להטות אותו ל-64 ביט.

סבבה?

פורסם

כבר עשינו את זה, לא?

פורסם

אם זה מה שאתה רוצה,נסביר לך את זה בעיברית פשוטה:

אין מעבד פנטיום שיותר טוב מ AMD! אז אל תימנע מימנו לעבור ל AMD.

פורסם

וואו.

תגיד אתה חי באותו מימד זמן חלל?

אתה יודע כמה חרא AMD אכלה על הבארטונים המאוחרים? לא שהם היו מעבדים גרועים למחיר, אבל הם פשוט לא הצדיקו את השמות שנתנו להם. 3000XP+ לא התקרב בכלל לפנטיום 4 3GHZ. אם אתה לא יודע, תחפש בHardOCP.

בגלל זה AMD נטשו אותם בתור מעבדי מיינסטרים, החליפו החלישו אותם והפכו אותם למעבדי שוק נמוך - הסמפרונים, והפכו את מעבדי ה-64 למתחרי הפנטיום, בעוד הסמפרונים אמורים להתחרות (בלי הרבה הצלחה בהתחשב בסדרה D של סלרון) בסלרונים.

אם לבן הדוד של BOSE היה סלרון, החלפה לXP הייתה משתלמת (אבל לא לסמפרון). אם יש לו פנטיום 4, החלפה לA64 משתלמת. הצהרות פאנבוי-איות כמו "רק !!!!!11111AND" מביאות לי את החלסטרה.

פורסם

אתה זה שחי במימד אחר.

בקיצור,

AMD עולה על פנטיום מכל הבחינות.

פורסם

תמצא לי תימוכין באיזשהו אתר חומרה למה שאתה אומר, פאנבוי.

פורסם
  • מחבר

אתה זה שחי במימד אחר.

בקיצור,

AMD עולה על פנטיום מכל הבחינות.

לא בהכרח, ברוב הדברים כן אבל עדיין מוקדם מדיי בשביל לומר שמכל הבחינות.

פורסם

אני הבן דוד שלו......

זה לא שאני לא רוצה ליקנות A64 אלא אני לא יכול כול כך

כי אני לא יודע כמה אני יכול להשיג על הלוח המעבד והקירור ולכן הסקתי שמהכסף שאני אשיג אני אוכל ליקנות רק

ת ATHLON XP 3000 אבל אם אני אראה שיש מספיק תקציב האטלון64 בדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים