עבור לתוכן

מתוך ספר בחינות בפיזיקה של מכינת הטכניון - מה באמת יקרה ?

Featured Replies

פורסם

ובכן, מה באמת יקרה כאן ?

(דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31)

http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg

פורסם

הוא יפול כי יש כוח משיכה!!!! ;D

פורסם
  • מחבר

אישית, אני חשבתי שהוא פשוט ישבור כל עצם בגוף

פורסם

יבואו החבר'ה מתנו לחיות לחיות ויפרקו לילד ההומו הזה את הצורה.

פורסם

יבואו החבר'ה מתנו לחיות לחיות ויפרקו לילד ההומו הזה את הצורה.

:xyxthumbs:

פורסם

LOL

תשמע, אם זה היה חתול סמוראי אז אולי היה סיכוי שהוא יצא משם על הרגליים... אבל במקרה של הכלב המסכן הזה, אפשר להגיד שהוא ז"ל :P

פורסם

לעפיפון יש שטח גוף גדול מאוד, במיוחד יחסית למשקל, ולכן רוח שנושבת עליו מפעילה מספיק כוח בשביל להרים אותו.

כלב הרבה יותר כבד, כלומר צריך יותר כוח להרים אותו, ובנוסף שטח הגוף שלו יחסית למשקל הוא קטן, לכן לא מספיק רוח נושבת עליו בשביל להרים אותו.

לכן הוא יפול (יותר נכון - הוא בכלל לא מתרומם מלכתחילה).

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להסתכל על זה כמצב ברירת מחדל שהכלב כבר באוויר, בנוסף תסתכל על הצורה של החוט, הכלב כבר בתעופה, או יותר נכון זריקה בזווית למעלה בכיוון ימין... הכלב יעוף עד שיא הגובה ויפול אל מותו המר...

פורסם

אתה צריך להסתכל על זה כמצב ברירת מחדל שהכלב כבר באוויר, בנוסף תסתכל על הצורה של החוט, הכלב כבר בתעופה, או יותר נכון זריקה בזווית למעלה בכיוון ימין... הכלב יעוף עד שיא הגובה ויפול אל מותו המר...

מה שאתה אומר זה שיש הוריקנים בחיפה ופשוט הילד הזה חתיכת שמן מסריח ולא מתרומם? זאת אומרת הוא כן מתרומם אבל לא לאוויר? אם הבנתי נכון?

פורסם
  • מחבר

או זה או שהם מחביאים כאן איזה תותח שמשגר כלבים לתאילנד...

פורסם

ובכן, מה באמת יקרה כאן ?

(דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31)

http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg

איך הכלב הגיע לשם?...

אחריי שהכלב הגיע לשם הוא ייפול (אלא אם כן יש רוחות ממש חזקות)...

עריכה: מה הcatch?

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... התמונה הזו מזכירה לי ימים עברו :) מי המורה, צבי?

פורסם

למי אכפת איך הכלב הגיע לשם ? מצדכם היה מיני טורנדו על הכלב, מה ששואלים אתכם זה מה יקרה ואתם צריכים לענות מה יקרה הלאה ואם יש כמה אפשרויות אז צריכים להציג אותן, לשני המקרים.

פורסם

גדול :lol:

תשובה:

הכלב יעשה ביקור קצר בבית קברות.

פורסם
  • מחבר

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... התמונה הזו מזכירה לי ימים עברו :) מי המורה, צבי?

רוני שמר... אם הייתי לומד אצל צבי הייתי מתאבד, הבנתי ששיעורים רצים אצלו בהילוך איטי במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים