פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים שלום רציתי לדעת אם הזכרונות שלי מציגים תוצאות טובות כי אני לא ממש מבין בזכרונות...התיזמונים שלי הם2.5-3-3-8רציתי לדעת איך זה יחסית?הייתי בטוח שהם באים על CL 2.0 ונראה לי לפי האתר שלהם אפשר לתזמן אותם ב 2-3-3-8 אבל לי זה לא עבד...בקיצור תגידו לי בבקשה אם זה ביצועים טובים ואם זה תזמונים סבירים.(בשביל מחשב בלי OC)אגב הזכרונות הם Twinmos Twisterhttp://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_dualchannel_ddr400.htmהפרו באים ב2-2-2-5 חבל שאין לי את זה /;[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אממ לא בטוח מה יכול לעזור בCPU-Z אבל בסדר...מה אתה צריך שם?מעבדAthlon 3000+ 939Gigabyte GA-K8NF-9
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אתה יכול להוריד תזמונים עם בלב שקט.הtwister בא עם גוך קירור.אני בלי גוף קירור עם הTwinMOS הרגיל,הגעתי ל2-3-3-6 ואני יכול להוריד עוד.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אתה יכול להוריד תזמונים עם בלב שקט.הtwister בא עם גוך קירור.אני בלי גוף קירור עם הTwinMOS הרגיל,הגעתי ל2-3-3-6 ואני יכול להוריד עוד.אחי ניסתי להוריד לCL 2.0 כלומר 2-3-3-8 ומסך לא עבד...כלומר לי קיבלתי תצוגה...אולי אני יתן לך תמונה של הביוס שלי ותעזור לי לסדר את התזמונים כמו שצריך...עד כמה אני יכול לרדת? ... השאלה אם זה ישפר בהרבה...וMCFLYהנה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים לפי מה שכתוב באתר הזכרונות מדורגים לCas 2.5אם אתה רוצה להוריד את זה, תצטרך לתת להם יותר מתח, אבל גם ככה לא בטוח שהם יעמדו בזה (למרות שיכול להיות שכן, במיוחד אם הם VX)באופן כללי לCas אין השפעה כמעט על A64, מה שחשוב זה הras והras-cas (התזמונים במקום השני והשלישי)
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקי ואני חוזר לשאלה המקורית שלי האם הביצועים של הזכרונות שלי נחשבים טובים?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים הצלחתי להגיע ל2-2-2-6! עם הTwinMOS הרגיל..תנסה להעלות מתח בביוס ב0.1Vאני העלתי,לא נראה לי שיש לך מה לדאוג יש לך גוף קירור וזיכרון איכותי.אני בלי גוף קירור ועם הזכרון הכי פשוט הצלחתי להגיע לתזמונים לא רעים.נראה לי שהביצועים גם ככה הם טובים.אני אחרי כל האוברקלוק עם הרגיל הוצאתי 58.8 לפעמים קצת פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.