פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תנסה לבד ותבחר מה יותר נוח לךסתם מעניין אותי לדעת, ארמגדון, אחרי שהתנסת עם שניהם, למה בחרת בקספרסקי?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר לא סתם מעניין אותי לדעת, ארמגדון, אחרי שהתנסת עם שניהם, למה בחרת בקספרסקי? הNod32 תופס פחות משאבי מערכת אבל בקשר לדבר החשוב-גילוי וירוסים אני לא יודע מה טוב יותר..
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים לאחותי היה את הnod ולי יש את הkaspersky, הnod לפי דעתי בכלל לא עושה את העבודה, הוא לא מצא כלום על המחשב של אחותי, אבל הkaspersky מצא די הרבה טוריאנים,אני היום משתמש בkaspersy ואני מאוד מרוצה!, תוכנה קלה לא מסובכת ופשוט עושה את העבודה!
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים בעיקרון קספרסקי יותר נוח, אבל הNOD32 יותר קל על המערכתמבחינת יעילות שתיהם מתחרים אחד בשני ל NOD32 מנוע זיהוי וירוסים לא ידועים יותר טובולקספרסקי יש מאגר חתימות וזיהוי וירוסים מוכרים יותר גדול
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אין ספק ש kasperskyהרבה יותר טוב ניסיתי את nod32 ואולי הוא יותר קל אבל kapersky לדעתי הרבה יותר טוב
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים תנסה לבד ותבחר מה יותר נוח לךסתם מעניין אותי לדעת, ארמגדון, אחרי שהתנסת עם שניהם, למה בחרת בקספרסקי?קספרסקי לא כבד לוקח 10 קילו מהזיכרון כשהוא פועל מתעדכן כל כמה שעות כמות הוירוסים במאגרו הכי גדולהנוח וקל לתפעולוהכי חשוב עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר בקשר לנוד 32 הוא בסדר אבל קספרסקי עושה הכל +יותר טוב!
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים לדעתי NortonAntiVirus2005 לא רע בכלל ועושה את העבודה כמו שצריך. 2005 גרוע יותר מ 2004 שגרוע יותר מ 2003... אין מה לעשות... NORTON די חרא בתחום (אני לא יכול לצרוב נורמלי כשה AUTOPROTECT עובד, חוץ מזה שזה לוקח יותר מדי משאבים ומאיט את המחשב)... תנסה משהו אחר, תרגיש יותר טוב
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים סליחה שאני מחייה תראד ישן, פשוט התקנתי רק עכשיו קפרסקי (אחרי נורטון)אני חייב לציין שהוא תופס יותר משאבי מערכת (זכרון..)הוא מנצל כרגע 20MB מה-RAM ועוד 21MB ב-Virtual Memoryאני מדבר על kavsvc.exeיש את ה-kav.exe שתופס רק איזה 3 מגה בRAM ועוד 2 מגה ב-VIRTUAL MEMORY.אז...איפה ה-10 מגה שמדברים עליהם?כדאי לי לנסות NOD32 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.