פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים בעיקרון אתה יכול לבטל את הכל , אבל זה לא הכי מומלץ לבטל למשל פיירוול או אנטי וירוס.אם אתה מעוניין , פשוט תרשום כאן את כל השירותים שמופעלים אצלך בהתחלה ואני ינסה לייעץ לך מה באמת כדאי להסיר.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר לא אחי לא הSTARTUP ..הSERVICES..יש שם הרבה דבריםםם בטוח שאפשר לבטל הכל ?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אהה לא , אני התבלבלתי בטעות עם ה-Startup , בקשר לשירותים שב-SERVICES אני לא יכול להגיד לך מה להוריד ומה לא כי אני לא יודע.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים דבר ראשון מורידים אותם ב ADMINISTRATIVE TOOLS לא ב MSCONFIG, דבר שני כדאי להוריד חלק מהדברים מ AUTOMATIC ל MANUAL, ככה שהם לא ירוצו סתם ולא צריכים אותם...יש רשימה די טובה פה (ובחיפוש קצר ב GOOGLE ל WINDOWS XP SERVICES יביא עוד רשימות):http://www.blackviper.com/WinXP/servicecfg.htm
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אוי פאק שיטנגעתי בכמה סרויסזים שם על פי האתר עשיתי כמצוותו ונדפקו לי כמהדבריםיש כפתור או אפשרות להחזיר את כל הSERVICES למקור ? (אין לי סיסטם רסטור) כי:1. הSWITCH יוזר לא עובד וניסיתי להפעיל את הסרויסזים fast user switch ו\או secondary logon 2. טעינת המסך הכחול לוקחת המון זמןןןן וחאני לא יודע למה...CRAP
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אולי פעם הבא לא כדאי להתעסק במה שלא מבינים... בכל מקרה, יש שם באתר את ה DEFAULT PRO LIST....
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים תעשה RUN ו SERVICES.MSC ותטען אותם מחדש משם, או לחילופין, תסמן V מחדש בMSCONFIG.דרך אגב, בSANDRA כשעושים PERFORMANCE TUNE UP הוא כותב בדיוק איזה SERVICES אפשר לבטל.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר תראו תתמונה הבאה. מה אתם אומרים ?עריכה:עכשיו אפשר לעשות סוויצמ' יושזר...אל תבטלו תסרויס TERMINAL BLBA BLA[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.