פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים ראיתי את העורך שלהם בערוץ 2. איזה אדם דפוק. המראיין שואל אותו מדוע הם מפרסמים דברים כאלו והוא אומר שהוא מרגיש "לא נוח" עם הכתבה. אז המראיין שואל אותו למה בכל זאת הם מפרסמים את זה והוא עונה לו שזה השיח בין בני נוער כיום והוא קשוב לליבם (או משהו בסגנון).נו באמת!!! הם מחפשים רייטינג ע"י יצירת פרובוקציות. זה מזכיר לי את תוכניתו העלובה של אסף הראל. יוצר פרובוקציות בכדי לטפס מעל ה-3% רייטינג שלו.עלוב ומגעיל.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים שבוע הבא:מדריך:"הכיצד נאנוס את בת הזוג, נסחוט אותה, ולאחר כמה שנים של מרמה נרצח אותה וניפטר מגופתה בנהר ללא להשאיר ראיות" o_0
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים לאיזו רמה הם יורדים.... ואני פעם חשבתי שוואלה זו איזו מערכת מקצועית של אנשים רציניים. אני חושב שהם פירסמו את הכתבה בגלל חוסר רייטינג... גם דוגמא רעה לקטנים. תראו עוד איזו תמונה הם שמים...: לאן עוד אפשר לרדת? לים המלח?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הוואלה האלה ממש דפוקים ועוד אחרי זה עוד יש בחדשות רמת הפשעיה בארץ עלתה אין פלה אתרים כמו וואלה ועוד כמה כאלה שיש בארץ ואני בטוח שישגורמים לזה שאנשים יבדקו וינסו את השטויות האלה שהם מראים במאמרים שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.