פורסם 2005 בפברואר 920 שנים במנוחה 40-45 משהו באזור שםשלי 38 אבל יש לי מאוורר שקיבלתי מKSP וקניתי מישחה AC5
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר איפה אתם בודקים את זה ??אני בביוס זה בסדר או שהוא מזייף קצת?ועד עכשיו לא הבנתי מה נחשב מאמץ ?ומה נחשב מנוחה?אם אני סתם גולש זה מנוחה?ואיך אני יכול לדעת אם המאורר שלי על המעבד הוא box????
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים BOX,הכוונה למאוור מקורי שהגיע עם המעבד.אז אם במאמץ הוא עד 50 מעלות זה די טוב לא?כי אני קונה מעבד 3200+ וחושב אולי לא לקנות קירור של ZALMAN,מה אתם אומרים?הכרחי?כי אני לא מתכוון לעשות OC,יספיק קירור סטוק?הבנתי שלאחרונה קירורי סטוק ממש טובים.תודה.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים BOX,הכוונה למאוור מקורי שהגיע עם המעבד.אז אם במאמץ הוא עד 50 מעלות זה די טוב לא?כי אני קונה מעבד 3200+ וחושב אולי לא לקנות קירור של ZALMAN,מה אתם אומרים?הכרחי?כי אני לא מתכוון לעשות OC,יספיק קירור סטוק?הבנתי שלאחרונה קירורי סטוק ממש טובים.תודה.בלי אוברקלוק כל עוד אתה מתחת ל75 מעלות צלזיוס אין לך מה לדאוג. המעבד הקודם שהיה לי AMD ATHLONXP1800 היה בקיץ בימים החמים בקלות סוגר את ה 65 מעלות, לא היה מזיז לי בגרוש. למה? לא היו לי שום בעיות. היה ככה כמה שנים טובות,וחי עד היום. רק שהשבתתי אותו לטובת מחשב חדש יותר.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים בלי אוברקלוק כל עוד אתה מתחת ל75 מעלות צלזיוס אין לך מה לדאוג. המעבד הקודם שהיה לי AMD ATHLONXP1800 היה בקיץ בימים החמים בקלות סוגר את ה 65 מעלות, לא היה מזיז לי בגרוש. למה? לא היו לי שום בעיות. היה ככה כמה שנים טובות,וחי עד היום. רק שהשבתתי אותו לטובת מחשב חדש יותר. ידוע שהAMD ATHLONXP מתחממים לעומט זאת הamd 64 לא צריכים להיות על טמפ' כאלה בלי oc, לדעתי לא כדי שזה יעבור את ה55 ללא מאמץ וגם זה נראה לי שהוא ירד מזה אם מרכיבים הכל נכון,תראה בעניין של החום גם הספק והמארז די קובעים והרבה אז אם אתה קונה חלקים אכותיים הטמפ' לא תיהיה גובה יחסית בכלל
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אפילו עם המאוורר המקורי של AMD אפשר לעשות OC נכבד, אין שום צורך לקנות קירור נוסף במיוחד אם לא מתכנננים OC.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אפשר דרך איזו תוכנה לראות תמעלות של המעבד??(ישלי לוח אם של gigabit k8ns ושמעתי שהוא מזייף זה נכון??)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.