עבור לתוכן

אם אני לומד טכנאות מה זה A+???

Featured Replies

פורסם
:nixweiss:
פורסם

לא יודע,

אבל מה שאני כן יודע,

שהת'רד הזה שייך לפורום שפת תכנות.

פורסם

הוא די שייך לכאן.

A+ זה תעודה של מיקרוסופט לטכנאות מחשבים. צריך לעבור בשבילה איזה מבחן.

פורסם

הסמכה של MS לטכנאות חומרה בסיסית שדורשת הכרה עם חלקי המחשב, מערכת הפעלה NT/2K וטיפה רשתות מבוססות NT/2K.

התעודה עצמה שווה פחות מנייר טואלט, היא יותר מידי קשה בשביל לנגב איתה תתחת :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

למה היא לא שווה כלום? :s05:

פורסם

הסמכה של MS לטכנאות חומרה בסיסית שדורשת הכרה עם חלקי המחשב, מערכת הפעלה NT/2K וטיפה רשתות מבוססות NT/2K.

התעודה עצמה שווה פחות מנייר טואלט, היא יותר מידי קשה בשביל לנגב איתה תתחת :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה שטויות אתה מדבר?????? שווה פחות מנייר טואלט? עם התעודה הזאתי אתה יכול להתקבל לכל תחום הייטק שתבחר ועוד יקבלו אותך עם שטיח אדום

זה מש לא חומרה בסיסית אל תדבר לפני שאתה יודע A+ זה תואר הטכנאים הבין לאומיים וצריך לדעת יותר מחומרה בסיסית ויותר מקצת אנ טי ומערכות 2000 הידע ברשתות לא צריך להיות מקיף כי בשביל זה יש את תואר הMCSE של מייקרוספוט אני לומד עכשיו לקראת התארים MCP ו MCSE וזה ממש לא משחק ילדים אם תראה כמה חומר אנחנו טוחנים אז תבין כמה זה לא פשוט וכמה זה לא מיועד לנגב את התחת

פורסם

אל תגזימו היא לא שווה יותר מידיי כבר עשיתי אותה אני עושה עכשיו CCNA1 עד 5 וגם עוד כמה תעודות של קומפטיה

פורסם

זה הכל תלוי במצב השוק ומצב בועת ההי-טק... ככל שהיא יותר גדולה, ככה יש יותר סיכוי שאפשר להגיע למקומות טובים... כהבועה מתנפצת, אין יותר מדי מה לעשות (או לפחות לא דברים הכי מעניינים). זה הכל עניין של תזמון... (ואני מדבר בגדול על התארים האלו).

פורסם

יש יותר מדיי אנשים עם הסמכות כאלה בתחום ההיטק אז יוצר בעיה של מציאת עבודה בכל מקרה מומלץ לעשות תארים למה שיש ביקוש ואין הרבה שמבינים בתחום

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר?????? שווה פחות מנייר טואלט? עם התעודה הזאתי אתה יכול להתקבל לכל תחום הייטק שתבחר ועוד יקבלו אותך עם שטיח אדום

זה מש לא חומרה בסיסית אל תדבר לפני שאתה יודע A+ זה תואר הטכנאים הבין לאומיים וצריך לדעת יותר מחומרה בסיסית ויותר מקצת אנ טי ומערכות 2000 הידע ברשתות לא צריך להיות מקיף כי בשביל זה יש את תואר הMCSE של מייקרוספוט אני לומד עכשיו לקראת התארים MCP ו MCSE וזה ממש לא משחק ילדים אם תראה כמה חומר אנחנו טוחנים אז תבין כמה זה לא פשוט וכמה זה לא מיועד לנגב את התחת

MSCE/MCSA/MCP זה ממש לא משחק ילדים, A+ זאת תעודה שכל ילד בכיתה ט' יכול לעבור את המבחן שלה אחרי דפדפוף בספר אחד. וgood luck finding a job base on A+ עם התעודה הזאת לא תמצא עבודה, ובטח ובטח שלא לכל תחום הייטק, מקסימום לאיזה חנות שכונתית, שמה אולי יקבלו אותך עם ספל אדום של נסטלה אם היה חודש טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים