עבור לתוכן

בעיות עם הצבא ופרופיל נמוך - דרושה עזרתכם.

Featured Replies

פורסם

שלום חבריי פורום יקרים

לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו

אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו'

עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי

היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 :s07:

עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק)

מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב?

אני אספר להם שההורים שלי הסיטו אותי וכו'?

תודה אחים שלי :hi:

פורסם

תתקשר לקצין העיר או לבקו"ם ותגיד שאתה דורש להעלות פרופיל ואין סיבה לפרופיל הנוכחי שלך ואתה מוכן לעשות בדיקות רפאויות שוב ולהביא אישורים רפואיים וכו'.

ופעם הבאה תעשה מה שבראש שלך ולא מה שהפולניה אומרת :kopfpatsch:

פורסם

בדרך כלל זה להפך,רוצים שתשרת אפילו אם אתה מטורף וכדומה :screwy:

כדאי שפשוט תסביר להם שאתה רוצה לעזור למדינה שלך ושזה חשוב לך מאד.

פורסם

rofl! מה אמרת להם כבר שנתנו לך פרופיל כזה נמוך???

פורסם

חחחחח אין לך מושג כמה אנשים היו רוצים להתחלף איתך ! כל החברים שלי מתים לעוף מהצבא או לפחות לקבל 45 שזה הפרופיל הכי טוב אם אתה בפנים !

אם אתה עדיין לא רוצה קרבי עדיף שתשאר עם 45 ותהיה גו'בניק עם יומיות וקרוב לבית וכל החרטה

פורסם

אבל אם הפרופיל שלו הוא על נפשי ולא על גופני זה יכול לפגוע בו בקבלת תפקידים רציניים

פורסם

אההה :screwy: חחח מצד שני 90% שהוא לא מקבל תפקיד רציני בכל זאת

פורסם

45 זה באסה. אפילו אם אתה לא רוצה להיות קרבי, זה אומר שאתה פסול-קורסים. תעלה, תעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים