עבור לתוכן

אבקת חלבונים ואימון כושר עזרה ומידע

Featured Replies

פורסם

תראה, אם אתה מתחיל להשתמש באבקות חלבונים אז אתה גם תצטרך להמשיך להשתמש בהם כל הזמן, כאילו אם תיקח לזמן קצר אבקות חלבונים ואז תפסיק השרירים היו מדולדלים כאלו, כמו של זקנים.

שתה ביצים, תאכל פחמימות לפני אימון וחלבונים אחריו. אני בחופש היה לי זמן להתאמן, עליתי ב-8 קילוגרם מסת שרירים(!), וזה בגלל שהתמדתי ואכלתי כמו שצריך בלי שום אבקות.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, אם אתה מתחיל להשתמש באבקות חלבונים אז אתה גם תצטרך להמשיך להשתמש בהם כל הזמן, כאילו אם תיקח לזמן קצר אבקות חלבונים ואז תפסיק השרירים היו מדולדלים כאלו, כמו של זקנים.

שטויות!! מה זה סטרואידים? האבקות זה בסה"כ תוספות מזון זה הכל.

פורסם

שטויות!! מה זה סטרואידים? האבקות זה בסה"כ תוספות מזון זה הכל.

כן אבל אם הוא הולך להתאמן עכשיו קבוע, הוא יתנפח יותר בעזרת האבקות ואחרי שהוא יפסיק "ירד" לו האוויר מהשרירים

פורסם

זה כמו שתגיד אם הוא יאכל בשר ויפסיק להתאמן המאסה שלו תרד.

פורסם

אבקת חלבונים היא פשוט תחילף לארוחה מלאה היא מכילה את הפחממות ושאר דברים שהגוף צורך לבניית השרירים רק ששם זה מרוכז , לי למשל אין סדר יום קבוע ...רחוק מזה שלא נדבר על ארוחות מסודרת

יש לי את אבקת החלבונים הזאת ואני לוקח אותה קצת אחרי אימון מתי שמתחשק לי להתאמן קצת ויש לי כוח לזה (חדר כושר יכול להיות ממש כיף כשיש לך מרץ אבל כשאתה עייף זה סיוט ...ורוב הזמן אני עייף)

כך שאני לא חייב לדאוג לארוחה מלאה אחרי אימון

ד"א אימונים ללא הספקת מזון\תחליפי מזון יכולים לגרום לתגובה הפוכה

ודיי עם הסטיגמה של אם תפסיק להתאמן אז כל השרירים יתדלדלו... פשוט רוב האנשים האלה שזה קרה להם התאמנו לפני זה בצורה דיי מקצועית וצרכו כמויות מזון גדולות בהתאם לאימונים שלהם

ואחרי שהם הפסיקו הם עדיין המשיכו לצרוך את אותה כמות מתוך הרגל , והגוף הרי כבר לא צורך את אותה כמות כמקודם וכך זה הפך לשומנים

פורסם

זה לא תחליף מזון,בשום פנים ואופן! זה תוספת מזון :)

פורסם

לא התכוונתי במובן של "אפשר להתקיים רק עם זה" כמובן שצריך לאכול אוכל קונבנציונלי

פורסם
  • מחבר

wow , אני חוזר וכבר 3 עמודים  :silly:

בואו אני אתן יותר פרטים, אני מטר 80 בערך ושוקל 58.2 , ללא גרם שומן בגוף בכלל!

ככה שאת האל-קריאטין אני לא חושב שאני צריך.

בקשרת לאבקה אני ארכוש אחת של צמפיונס , (ראה קובץ מצורף)

כיום אני משתדל לאכול הרבה בייצים,טונה,טחינה,בשר,לחם שחור, ובכלל תפריט יחסית נאה ובריא.

*ביצים חיות אני לא אשתה*

אני לא חושב שהמדריך כושר בחדר כושר מבין בזה ממש, זה בקאנטרי, אז אני לעצמי בערך.

השאלות העיקריות פה הם : אם אני לא אשתמש באבקה נכון אני יכול להיפגע ?

אני יכול ללכת לחדר כושר ואחרי זה לשתות תאבקה לאכול נכון וזה אמור להספיק ?

אם אני אשתמש נכון התוצאות שיהיו הן עלייה במסת השריר וחיזוק שלו?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כמה דברים שחשוב לי להעביר לך :)

א. אתה טועה בעניין של הקריאטין, השריפת שומן היא מין "בונוס" קטן שהחומר מעניק אבל עיקרו הוא פיתוח והעלאת מסת שריר, מאד מאד יעיל!

ב. במצבך הייתי ממליץ בכלל על גיינר, זה שילוב של אבקת חלבון עם שומנים איכותיים ופחמימות זמינות. יתן תוצאה טובה יותר בשבילך.

ג. אל תסמוך על המדריכים בקאנטרי לרוב הם לא מבינים מהחיים שלהם, תיכנס לפורום טוב (ישראלי בודי, סקורפ נתן לינק מקודם) ותלמד את עצמך את התכניות שלדעתך אתה הכי צריך ליישם. כמו כן תלמד קצת על תזונה נכונה ועל מה שהחלבונים והקריאטין בעצם עושים לגוף. קריאה מהנה!

והערה מאד חשובה! כמו שאמרתי שריר לא הופך לשומן! ואל תדאג, גם עם כל התוספי מזון הנ"ל והאימון וכל מה שתוכל לעשות נכון, עדיין לא תשמין במיוחד ויקח לך קצת זמן לפתח מסת שריר כמו שאני מאמין שאתה רוצה. יש לך את סוג הגוף שאתה יכוטל לאכול הרבה ולא להשמין, אבל גם קשה מאד להעלות מסת שריר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לכולם.

פורסם

בואנה זה מגיע בדיוק בזמן... נרשמתי למכון כושר עכשיו לשנה. אני נראה לי הולך לקנות את הקריאטין הזה..

מישהו יודע איפה אפשר לקנות??

פורסם

Ask in your gym, either in any store which sells vitamins, and different food additives.

פורסם

בואו אני אתן יותר פרטים, אני מטר 80 בערך ושוקל 58.2 , ללא גרם שומן בגוף בכלל!

שמע אתה שחיף!

פורסם

אחי

אני משתמש בקריאטין וחלבון וכו'

מתאמן כמעט שנתיים

יש לי הרבה ידע בתחום

ואתה מוזמן לבוא אלי ל124141769

עכשיו כמה עניינים שאני רוצה להבהיר לכם

1. קריאטין לא גורם לאימפוטנציה

2. קריאטין לא שורף שומן

3. הסבר קצר

קריאטין גורם לתפקודי כבד גבוהיים יותר כלומר יותר סוכרים בגוף (אני לא מדייק עכשיו)

כלומר יותר כח ואפשרות לשרירים לעבוד

בקריאטין משתמש במשך חודש-חודש וחצי ואז מפסיקים

בתקופה זו אתה מאד המון משקל וכח...

אחרי חודש הפסקה אפשר לקחת סייקל שוב...

4. בשביל לפתח מסה גדולה צריך לשלב בין קריאטין וחלבון...

5. אין תרופות פלא

בשביל להצליח צריך לשלב תזונה נכונה ואימונים מתאימים

כדי להגיע לתוצאות 80% זה התזונה ו20% זה האימונים (יש כאלה שאומרים האימונים פחות, האימונים הם בעצם רק הגירוי התזונה בונה את השריר)

פורסם

40% - Training.

40% - Nutrition.

20% - Rest.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים