עבור לתוכן

אבקת חלבונים ואימון כושר עזרה ומידע

Featured Replies

פורסם

אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל.

אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים.

האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ?

האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ?

והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כדאי לך להתחיל לנטול אל-קריאטין. תשאל את מאמן הכושר שלך על איזה מינון הוא ממליץ, אבל אני פעלתי לפי אג'נדת של 4 ימים _כל_יום_ (מינון גבוה) אחרי זה תקופה ארוכה של חודש ויותר של לקיחת מינון נמוך לפני אימון ואחריו בלבד, ואחרי זה תקופה בלי לקיחה של כמעט חודש, ואחרי זה שוב הכל חוזר ונשנה. וזה באמת מחולל פלאים במיוחד בהרמת משקולות כבדות של מעט חזרות אך הרבה סטים.

פורסם

אל תשכח לא להגזים.

פורסם

אל תשכח לא להגזים.

הרבה ספורטאים איבדו את הקריירה ככה...
פורסם

למה זה מסוכן ?

פורסם

חלבון=מסה

קריאטין= שירפת שומן והפיכתו לשריר

אם אתה רזה קח חלבון עם אתה שמן קח קריאטין בהתחלה צריך להתחיל בתוכנית למתחילים שזה חודש-חודשים ורק אז לפי המלצת המאמן לעבור לתוספי מזון

.

קריאטין לא איכותי גורם לאימפוטנציה.

פורסם

Really ?! i didnt know...

I am thinking about buying proteins powder too, it will make the muscles blow up too or just mass which doesnt express with muscles blow up ?

Thnx ... !  ;)

פורסם

טוב, אז בקצרה ולעניין.

לגבי קריאטין. או יש לומר קריאטין מונוהידראט, מה שהוא עושה זה גורם לשריר לייצר יותר (אוף ברח לי השם של זה!!!) מהדלק שלו, כשהשריר עובד הוא שורף דלק ובכדי לייצר את הדלק הזה הוא צריך קריאטין, מה שאתה עושה ע"י קריאטין זה לעזור לשריר לייצר דלק, מה שזה אומר שיש עליה בכוח הזמין וביכולת ההתעוששות של השריר. כמובן שתהליך הייצור הזה של הדלק גורם לשריפת שומן מואצת. ישנן כמה שיטות ללקיחת קריאטין, העמסה לדוגמא היא אחת מהשיטות היותר מומלצות לדעתי.

בעקרון זה ככה:

שבוע ראשון 4 מנות של 5 גרם.

שבוע שני 3 מנות של 5 גרם.

שבוע שלישי 2 מנות של 5 גרם.

שבוע רביעי מנה ליום של 5 גרם.

ואז הפסקה של חודש.

הקריאטין הוא באמת חומר מעולה, אינו מסוכן ומחולל פלאים! ובונוס קטן שהוא מעניק זה ספיחת מים לשריר, או ניפוח סתמי (כל עוד לוקחים את החומר, אחרי שמפסיקים המים כמובן יוצאים :) )

לגבי אבקת חלבון (אגב החברות המומלצות הן צמפיון ואופטימום) הייתרון היחידי שהן מציגות על פני אוכל מוצק זה אחוז חלבון גבוה מאד (באיזור ה80 אחוז) כך שאתה יכול להכניס הרבה חלבון לגוף בלי יותר מידי שומנים או פחמימות. אגב, מנה מומלצת של חלבון לאחר אימון היא 30 ג"ר חלבון, במונחי חזה עוף לדוגמא זה אומר בערך 150 ג"ר חזה עוף אם אני לא טועה לעומת כוח משקה. הרבה יותר קל מבחינתך...

כמו כן ברוב אבקות החלבון כיום מעורבבים חומצות אמינו חיוניות שעוזרות להתפתחות סיבי השריר ולהתאחות השריר שנהרס באימון (כך האימון עובד, מגרה את השריר, הורס אותו וגורם לבניה חדשה וגדולה יותר) ובנוסף על כך החלבון עצמו הוא איכותי (מי גבינה או במקרה היקר איזוליט).

אגב, כמה דברים מאד חשובים:

א. שומן לא הופך לשריר.

ב. שריר לא הופך לשומן.

ג. אם תיקח קריאטין לדוגמא, ללא פעילות לא תרזה ולא תעלה מסת שריר. הכל מותנה באימון נכון!

ד. ללא תזונה נכונה האפקטיביות של האימון יורדת ב50 אחוז!

ה. תכנית נכונה תשפר את אפקטיביות האימון ב30-50 אחוז!

פורסם

שני ביצים פעמיים בשבוע (חי לא מבושל-כולל החלמון),שם את כל האבקות למיניהם בכיס הכי קטן,זה הרי ברור שכל האבקות הם מכונות סחיטה לכסף,אם אתה אוכל נכון (חלבון,פחמימות) אין שום צורך בשום אבקה.

פורסם

חשבון פששוט יראה ששני ביצים הן- 6.2*2 כלומר 12.4 גרם חלבון...לעומת מנה אחת של אבקה שהיא באיזור ה25-28 גרם חלבון.

וזה דבר ידוע שביצים לא מבושלות יכולות להכיל חיידיקים מאד מסוכנים

אהה ועוד משהו----------> בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :screwy:

פורסם

שמע כל העסק של האבקות התחיל בעצם בשנות ה80,אז מה? מה עשו לפני זה? שתו צמר גפן?

פורסם

חשבון פששוט יראה ששני ביצים הן- 6.2*2 כלומר 12.4 גרם חלבון...לעומת מנה אחת של אבקה שהיא באיזור ה25-28 גרם חלבון.

וזה דבר ידוע שביצים לא מבושלות יכולות להכיל חיידיקים מאד מסוכנים

שלא תעיז לאכול ביצה לא מבושלת. יש לי חבר שניכנס לבית חולים בגלל הביצה הזאת ואושפז כמעט שבועיים בבית חולים ובכלל רצו להרדים אותו מרוב שהמצב שלו היה חמור. היה לו חיידק במעיים ממש קשה. הוא היה צריך לעשות בדיקות דם כל תקופת זמן.

תקנה את האבקה ואל תתעסק בביצים לא מבושלות. חבר שלי קנה אבקה ב350 שקל משהו כזה ורואים שזה ממש עוזר האבקה.

פורסם

בתור אחד שהתאמן תקופה מאוד ארוכה . למה אתה צריך את האבקות האלה . זה חרא וזה הוצאה מיותרת . כך ת'זמן תאכל נכון - טונה ביצים (מבושלות למה לסבול :lol:) גבינות עוף ודגים בכלל . זאת הדרך הנכונה .

הרי אתה לא הולך להתאמן לנצח ומה יהיה שהגוף שלך יפסיק לקבל את כמות החלבונים שהיה רגיל לקבל . תהפוך לקווטש .

וחוץ מיזה סינטטי אף פעם לא יהיה טבעי .

פורסם

שלא תעיז לאכול ביצה לא מבושלת. יש לי חבר שניכנס לבית חולים בגלל הביצה הזאת ואושפז כמעט שבועיים בבית חולים ובכלל רצו להרדים אותו מרוב שהמצב שלו היה חמור. היה לו חיידק במעיים ממש קשה. הוא היה צריך לעשות בדיקות דם כל תקופת זמן.

פףףף במשך 3 שנים הייתי שותה ביצים לא מבושלות,בשיא שלי (היה מזמן אני זקן היום :P) הייתי שותה 8 ביצים בבלנדר עם קצת גלידה או משהו(2 מהם עם החלמון היתר בלי),אם חבר שלך קיבל איזה חיידק תגיד לו שיקנה את הביצים שלו במקום נורמלי ולא באיזה כפר פלסטיני ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים