עבור לתוכן

"למה פנטיום? ככה" - כתבה בנושא (חלשה, אבל זה מה יש)

Featured Replies

פורסם

פשוט מדובר בשאלה של עד כמה הצרכן מוכן לברר לפני שהוא קונה. בקיץ כשרציתי לקנות מחשב חדש אחרי 6 שנים עם אותו מחשב לא ידעתי כלום על שום-דבר. לאחר קריאת ביקורות כאלו ואחרות החלטתי ללכת על AMD (גם בגלל הפוטנציאל של מעבד 64 ביט לשמור במידה כזאת או אחרת על מהירויות-עיבוד סבירות בעוד שנה או שנתיים).

אין-צורך להיות מבין גדול במחשבים, כי אני למשל לא. אבל אם הצרכן הישראלי יטרח לקרוא קצת ולברר, התשובה הברורה, ל95% ממשתמשי המחשבים בארץ, תהיה AMD, לגמרי.

אבל כפי שמישהו ציין בתגובתו רוב הצרכנים מעדיפים ללכת לחנות השכונתית ולרכוש את מה ששם אומרים להם שהכי-טוב, אם לא הייתי טורח לברר קצת הייתי תקוע עכשיו עם מעבד אינטל וכרטיס מסך Radeon 9200SE ::)

פורסם

ציטוט של עוד אחד מהמגיבים ה"חכמים" בוואלה:

בולשיט מעבדי INTEL הרבה יותר טובים

אני בתור גיימר מהמשחקים של העבר ועד לטכנולוגיה של היום מעבדי INTEL יותר טובים מAMD גם לגרפיקה ומשחקים! מעבדי INTEL - זמן הריצה שלהם יותר איטי מאשר באינטל

פשוט מעציב אותי לראות שאנשים עדיין חיים באופוריה :bash:

פורסם

זה רק אני או שבארץ יש הרבה פחות הבנה לכל התחום של המחשבים ואנשים פשוט קונים בלי להבין הרבה מה הם קונים?

אולי לחנויות יש אינטרס למכור רק פלטפורמה אחת כי ככה יש פחות תחרות ופחות חלקים שצריכים להיות בSTOCK.

פורסם

מה לעשות. האמת,גם אני הייתי פעם אחד "מהעדר".

רציתי פנטיום (למה? ככה  :smile1:)

אבל כשהגעתי לכאן המליצו לי על AMD.

לפני שלוש ימים קניתי מחשב חדש במזל טוב,

ואני מרוצה מ AMD עד השמים! (עם 1GB זה מצויין).

עשיתי גם השוואה בין המחשב של אחי. (פנטיום 4 - 2.8Ghz | 512MB )

הביצועים שלו אפילו לא מתקרבים לשלי.

(יש לו לוח ג'יגה בייט עם צ'יפסט Nforce2 )

והשארתי רק 512MB זיכרון (כמו במחשב של אחי.)

עשיתי את ההשוואה הזאת עם כמה דברים:

1) משחקי מחשב כבדים

2) יישומים כבדים

3) גלישה באינטרנט

ניסיתי גם וידיאו,האמת.. פנטיום באמת טוב בכל מה שקשור לוידיאו .

אבל ממש קצת.. מ AMD.

אז..

אכן,נמדד,ונכבע.

AMD עולה בביצועיו על פנטיום.

למה? ככה.

פורסם

היום שאנשים הולכים לקנות מחשב הם חושבים שזה כמו בשוק -

"תביא לי 5 קילו פנטיום 4"

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

מי שראה את התוצאות העסקיות של AMD ו INTEL

יודע טוב מאוד שAMD עדיין לא מדגדגת את אינטל

"AMD  סיימה את הרבעון בהפסדים של כ-30 מיליון דולר, ואת השנה ברווח של 91 מיליון דולר בלבד, גם זה רק בזכות העלייה בהיקף 26 אחוזים במכירות המעבדים.

אינטל מצידה, סיימה את השנה עם הכנסות רבעוניות גבוהות מהצפוי (9.6 מיליארד), ועם גידול של הכנסות 13.5 אחוזים בהכנסות השנתיות (34.2 מיליארד) בהשוואה לשנה הקודמת. רווחיה ברבעון האחרון ירדו, לראשונה מזה שנים, בשני אחוזים.

אבל הרווחים המצטברים לשנת 2004 זינקו בשיעור פנטסטי של 33 אחוזים והסתכמו ב-5.6 מיליארד"

ההפסדים לא היו בגלל חטיבת המעבדים שלהם, אלא בגלל חטיבת הפלאש שלהם.

גם אינטל וגם AMD ייצרות זכרונות FLASH. אצל AMD חלק גדול מאוד מההכנסות שלהם

מגיע ממכירת זכרונות FLASH, אינטל בעלי רזרוות כסף הרבה יותר גדולים מAMD ותלות פחותה

בהכנסות מזכרונות הפלאש הורידו את מחירי זכרונות הפלאש בצורה משמעותית בסוף הרבעון, והקונים

נהרו לקנות זכרונות FLASH של אינטל, וAMD שלא היו מוכנים לזה ספגו הפסדים כבדים.

התלות של AMD בזכרונות FLASH הי די עקב אכיליס שלהם ואפילו רצות שמעות על כך

שהם חושבים על למכור את החטיבת FLASH שלהם.

פורסם

וואי הזדעזתי מהטמטום של האנשים !!!

קראתי הכתבה- לא חידשה כלום. ואז קראתי את התגובות והדם עלה למוח חשבתי לשים תגובה משלי ואז חשבתי שוב ואמרתי זה לא שווה את הוויכוח כי הם אטומים.

תגובות בנוסח "אני מפחד לעבור לAMD" - אז סבבה, מקובלות לחלוטין, לא כל אחד נכנס לאתר חומרה והרוב הולכים לפי העדר.

אבל תגובות של אנשים שבאים עם בטחון שהם בעצמם בעלי פרופסורה בכל הנוגע למעבדים וכותבים שטויות בנוסח "המעבדים היקרים של אינטל קורעים את אלה של AMD בכל צורה" - גורמים לדם שבגופי לגעוש !!! או "זה ידוע שבעולם לע יעזור כלום- AMD זו תחלופה זולה ולא איכותית"

או מה שהכי הרתיח אותי "שטויות! אני גיימר כבד ואני מבין והמעבדים של אינטל הרבה יותר טובים למשחקים מAMD כי אינטל רצים יותר מהר בהרצים!"- התגובה הזו עשתה לי חשק לאתר את אותו הבן אדם- לחטוף אותו- להושיב אותו מול המחשב שלי כשהוא קשור לכסא והפה שלו מודבק בסלוטייפ- ולהריץ לו בנצ'מרקים עד שישתגע !!!!

טוב קצת הגזמתי הא? :)

פורסם

למה כולם קורעים אותי כאן? ככה :)

עזוב אותם,

הם לא יודעים מה הם אומרים.

והגיימר ההוא,עזוב אותו.

בטח שחקן סוליטר מיקצועי :lol:

פורסם

מי שראה את התוצאות העסקיות של AMD ו INTEL

יודע טוב מאוד שAMD עדיין לא מדגדגת את אינטל

"AMD  סיימה את הרבעון בהפסדים של כ-30 מיליון דולר, ואת השנה ברווח של 91 מיליון דולר בלבד, גם זה רק בזכות העלייה בהיקף 26 אחוזים במכירות המעבדים.

אינטל מצידה, סיימה את השנה עם הכנסות רבעוניות גבוהות מהצפוי (9.6 מיליארד), ועם גידול של הכנסות 13.5 אחוזים בהכנסות השנתיות (34.2 מיליארד) בהשוואה לשנה הקודמת. רווחיה ברבעון האחרון ירדו, לראשונה מזה שנים, בשני אחוזים.

אבל הרווחים המצטברים לשנת 2004 זינקו בשיעור פנטסטי של 33 אחוזים והסתכמו ב-5.6 מיליארד"

לא יפה מה שאתה עושה, אתה טועה ומטעה, ההפסד של AMD מגיע מחטיבת מוצרי הזכרון ואין

לו קשר לחטיבת מוצרי המחשוב (מעבדים), שם יש צמיחה קבועה והגדלת רווחים ומחיר ממוצע למכירה

מרבע לרבע בהתאם להשפעות עונתיות.

זה שאינטל חברה ענקית, זה ידוע, אבל זאת גם החולשה שלה, אם אינטל הייתה נוהגת בחוכמה

ולא מנסה לאנוס את השוק מידי פעם AMD כבר הייתה נעלמת רחמנא לצלן אני מקווה שהאיום הקיומי

על AMD הוסר והתחרות רק תגבר.

פורסם

איזה חולשה ואיזה נעליים

עם כל הכבוד לAMD יש להם עוד דרך ארוכה

גם אם תסתכל רק על שוק המעבדים, אין מה להשוות את הרווחים של אינטל לרווחים של AMD

מה שכתבתי היה בתגובה לבחור שדיבר על עובד אינטל שחושש מפיטורים (או משהו בסגנון)

רציתי שיבין קצת פרופורציות , אומנם פה בפורום יש רוב של AMD (לפחות ככה נראה לי)

עדיין אחוזי המכירה שלהם ברוב העולם נמוכים משמעותית מאינטל , והתוצאות העסקיות שלהם רק משתפרות כל הזמן.

דרך אגב אולי זה באמת היה עובד אינטל ששמח על הבונוס שהוא עומד לקבל

http://news.walla.co.il/?w=/110/666591

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים