פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר טוב אז קניתי היום עוד כמה דברים: מסך LCD (זה שדיברתי עליו - מרוב לחץ - בטעות לקחתי BACKLIGHT ירוק - ולא אדום בכל מקרה, יום ראשון אני אביא עוד מסך(הזמנתי גם פוטנמיומטרים - יגיעו יום ראשון מתל-אביב) קניתי קצת נגדים של 75 אוהם - ללדים UV לוח הלחמות רגיל לוח שורות - הוזמן גם וכבל RIBBON עם קונקטורים מתאימים - שיהיה נוח לחבר את המסך - ולנתק בתמונה הראשונה תראו את הBACKLIGHT העצבני שיש למסך הזה ;D בשני- את הניקל המעטר את המסך - תראו את ההשתקפות של המקשים בשלישי - את האורך שלו (כ 10 מקשי מקלדת) - מן הסתם זה לא יכנס במפרץ 5.25" - אז זה יהיה על המארז מלמעלה (מחובר לסלסלה איך שהוא) וברביעי את כבל עם הקונקטורים. קניתי גם איזה מתקן מגירות - לכל הלדים וכו' - מאוד נוח ומומלץ.. אני אצלם אותו בקרוב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים יפה מאוד! מסך ארוך במיוחד!אבל איפה התמונה הרביעית שדיברת עליה? עם הקונקטורים....
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר הנה וד"א המסך הוא 2 שורות, על 40!!!! תווים חוץ מזה הוא די מוזר - יש לו 16 פינים - לא כולל תאורה במקום שפינים1.2 יאתחלו את המסך - כאן זה 15,16 מישהו מכיר את המסך הזה (יש לו 3 בקרים - אחד מהם זה HD447780 - לפי המדריך) די מוזר אז אני מחבר הכל רגיל חוץ מה2 האלו? אני לא רוצה שילך לי עוד מסך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר קניתי את הRIBBON CALBE, והקונקטורים, מסרקים ושאר הדברים ב-מ.י אלקטרוניקהרחוב אגריפס 20 - ירושלים, קצת אחרי בנין כלל.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים קניתי את הRIBBON CALBE, והקונקטורים, מסרקים ושאר הדברים ב-מ.י אלקטרוניקהרחוב אגריפס 20 - ירושלים, קצת אחרי בנין כלל.תגיד אחי הזמנת לדים מ-lsdiodes נכון??יש לי כמה שאלות
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים זה הגיע תוך 9 ימיםשילמתי דרך מסטרכארדתלוי אילו לדים אתה מזמיןאבל האדומים היכ שווים לדעתיממש חזקיםוטובים7000MCD וה5000MCD טובים מאוד!
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים לא הזמנתי 3000... וזה תלוי גם איזה צבע...וגם לא נראה לי בכלל שיש להם שמה כאלו.. :-\ חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.