פורסם 2005 בפברואר 720 שנים האתר שלהם עמוס(מקבלים הודעה שהשרת אצלהם כרגע עמוס) , תעתיק לכאן את הקישורים וזהו.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים ימשוגע ! ישך איזה 17 ספקים ! מה אתה צריך אותם ?! ובקשר למוד, נחמד מאוד, יש למארז פוטנציאל.... ד.א. למה שמת את ה Silant Cat במארז הישן שלך ?! למאוורר כזה מגיע יחס הרבה יותר טוב...
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אחי הם כולם מפנטיומים 1 ואיזה 200W...חחחעכשיו 100% לא יגיד לכם שהשרת עמוס!!!
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר חחחיש לי הרבה כאלה....אז למה לא להשקיע במארז?ובקשר לספקים - הם ממחשבים זרוקים....שאתמול פירקתי אותם...לקחתי מה שצריך (ראית את השלדים... - חלקם...)
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אם אתה מעוניין לפרסם כאן לוג אתה מוזמן, אבל אם אין תוכן לת'ראד הוא ימחק...לא מדובר כאן בפרוייקט של מישהו אחר - אלא בשלך, מתחשק לך שיתפרסם גם בפורום הזה, אל תתעצל... אתן לך הזדמנות להעלות תוכן לת'ראד - אם לא אאלץ למחוק אותו.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר טוב... מצטער... אז ככה אז אני עובד על כמה פרוייקטים במקביל אז נתחיל מהמודינג הקנוי, ונסיים בעשוי.... (הת'רד יתעדכן מעת לעת......) אז המפרט הוא כזה 2.935@ intel 2.6 northwood asus p4s800 Asus FX 5200 128 DDR WD 120 GB 8 MB 7200 RPM Creative Extigy reltek USB card reltek Lan card (IDE card (with raid . lifewiew Fly video 98 teac 52X yamaha F1 TT XASER 3 super tower mag 19" FD logitech MX 700 altec lancing ADA 880 ויש עוד כמה דברים כמובן.... נעבור לקצת תמונות: (של המחשב הראשי...)
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר המארז הג'נרי הישן שלי (שעכשיו אני "מתאמן עליו...") וזה החלון שעשיתי לו (המוד הראשון שלי ) חוץ מאלה יש גם את הנייד....dell insperion 1150 והסאב וופר העצום ויש כמה שלדים של מחשבים שעברו "טיפול" אצלי.... (ויש עוד....)
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר אמממ חוץ מזה יש גם את הEL הצביעים למארז הג'נרי הLCD המארז מהפרספקט - באיכות טובה יותר מקווה לעדכן בקרוב.... אני מסיים את מוד על המארז הישן שלי... (שיכלול צביעה, ריאו בס, ואם אני אצליח - מהCD המקולקל - פנל נשלף לשליטה על תאורה ומאווררים , יש למישהו עצות לגבי חריטה??? איזה ראש, זווית וכו'? ) אשמח לקבל תגובות!
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים יפה מאוד המארז השקוףותגיד איך המאוורר SC (הלבן) מרעיש?וגם מאיפה יש לך כל כך הרבה מארזים?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר כולם שואלים אותי בפרטי...אז הTT מומלץ למי שמחפש שקט, יש לי כמה ממנובגרסת ה92 MMוהוא בא עם מתאם ל80 MM בחיבור 3 פינים ללא מתאם מולקס (בניגוד לSMART FAN )ואני מרוצה...בשיא הוא על 21 DB....לגבי המארזים מצאתי אותם, קיבלתי מחברים שרצו לזרוק וכל זה...כמעט זרקו אותי מהבית שראו את כל זה (תדמיינו את ההבעת פנים של ההורים שלכם שאתם חוזרים הבייתה עם 15 מחשבים בבגאז'.....)המאוורר השקוף של VANTEC, עם לדים UV....
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים פששש...כמה מארזים..רק פעם הבאה שאתה מצלם ובכלל כל מי שבפורום הזה...תשתדל לא לזוז בכלל עם המצלמה...זה גורם לתמונה להיות מטושטשת והאורות נמרחים
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר מה שטוב - אני צילמתי... אלתרתי איזה חצובה.... ;D המצלמה בכלל לא שלי חבר שלי קנה, וחנך אותה אצלי.... והוא צילם את התמונות המטושטשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.