עבור לתוכן

איך מגדירים sata כata?

Featured Replies

פורסם

שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd.

חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(

פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים איזה קבצים צריך להעתיק לדיסקט מהדיסק של הלוח אם כדי להפוך את הsata לide רק להתקנה, אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות, אם לא תעזרו לי אני מחר ייקח את המחשב למעבדה שיסדרו לי את זה, אבל אני לא רוצה כי זה רחוק וגם כי זה עולה כסף, אז בבקשה. :'(

פורסם
  • מחבר

בזכות עזרתכם וכמות האנשם שטרחו לקרוא את התרד הזה :kopfpatsch: הצלחתי להתקין את הווינדוס.

אני יהיה נחמד בניגוד אליכם ויגיד מה עשיתי, לקחתי את הדיסק של הלוח אם והעתקתי את הדרייבר של הsata לדיסקט, בהתקנה לחצתי f6, והתקנתי ואח"כ הכל הסתדר, למי שנתקל בבעיה הזאת גם, שיפנה אלי ואני יסביר לו מה לעשות. :cool2:

פורסם

תראה, דבר ראשון, עדיף שתקרא את חוקי הפורום.

שנית, אתה לא יכול לצפות לתגובה בו במקום. זה פורום, לא מרכז תמיכה של מיקרוסופט או משהו דומה. אומנם רוב הנושאים פה נענים, אבל צריך להתאזר בסבלנות, אין מה לעשות.

ושלישית, אם היית מבצע חיפוש, אני בטוח שהיית מוצא נושאים שכבר עסקו בנושא הנ"ל.

פורסם

תעתיק את הדריוור של הSATA מהדיסק של הלוח אם לדיסקת ותתקין אותו לפני התקנת הוינדוס.

פורסם

מעבר לשימוש בדרייבר F6 הידוע לשימצה, שכמעט אף יצרן לוח אם לא מספק את הדיסקט איתו (חוץ מאביט. כולם חארות. בעעע) יש בלוחות של גיגהבייט אופציה לכבות בביוס את הSATA RAID וכך הלוח אם עושה מין אמולציה של ATA לערוץ SATA. התוצאה הסופית: ווינדוס לא צריך דרייבר להתקנה. הלוקש - זה תופס לך ערוץ ATA וככה מגביל אותך לשני התקנים בלבד ב-ATA.

אני ומינימייזר שברנו על זה את הראש 3 ימים. הם אפילו לא טרחו להסביר את זה כמו שצריך בשום מקום, וגילינו את זה במקרה.

כמובן שזה היה לפני שנה, היום התופעה ידועה.

פורסם

פותח הת'ראד, פעם הבאה לפני שאתה מקפיץ אחרי שעה מסכנה אחת ועוד מתבכיין על זה, תעשה חיפוש בפורומים. זה הנושא הכי נטחן שיש כאן לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

פותח הת'ראד, פעם הבאה לפני שאתה מקפיץ אחרי שעה מסכנה אחת ועוד מתבכיין על זה, תעשה חיפוש בפורומים. זה הנושא הכי נטחן שיש כאן לפי דעתי.

דבר ראשון חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי, דבר שני הייתי מאוד לחוץ ורציתי תשובה מהר אז ****.

פורסם

אז אתה אומר שלא רק שאין לך מספיק שכל לכתוב SATA בחלון של החיפוש, אתה גם יכול לשים זין על החוקים של הפורום כי אתה לחוץ?

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שלא רק שאין לך מספיק שכל לכתוב SATA בחלון של החיפוש, אתה גם יכול לשים זין על החוקים של הפורום כי אתה לחוץ?

אולי תפסיק לזיין תשכל לא שמתי לב לחוקים וזהו, אני מצטער שעברתי על החוקים, מרוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים