פורסם 2005 בפברואר 720 שנים יש לי מחשב חדש-לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום.ביוס חדש ביותר מעודכן.ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות)לאחרונה יש לי בעיה-לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב.ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור...הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן.מה עושים?מישהו נתקל בזה ?קשור ללוח? ספק?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים שים את ההגדרות בביוס כ FAIL SAFE ותחזור עם תוצאות (בעיקרון יש אופציות בביוסים חדשים שהם פשוט מדליקים את המחשב לבד .. )
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר תודה ל2 המגיבים האחרונים,תודה אך את התשובה שלכם לא מצאתי.כלומר -חיפשתי, ולא מצאתי משהו שקשור ב FAIL SAFE. (מה זה?)וגם לא מקשור ב WAKE ON LAN. היה משהו שקשור ב MODEM,אך הוא היה על DISABLE.אשמח להכוונה בנושא, כי לא מצאתי כלום שקשור לזה... :-\תודה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים תבדוק בהגדרות של הביוס מה מופעל מכל ה Wake up on.. שיש שם.. אחד מהם כנראה מופעל.. אצלי המחשב נדלק בכל פעם שהטלפון צלצל .. LOL
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר בדקתי, אין שום דבר שמזכיר את זה, וגם אם כן זה ב DISABLE.בדקתי גם ב BOOT/POWER.מישהו יכול לעזור לי בבקשה/לכוון אותי היכן זה אמור להימצא (בביוס של אסוס).אשמח לעזרה כי זה מאוד מפריע... :-\תודה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר עשיתי, ולא עזר.אפילו ניהיה יותר גרוע -המחשב נשלק שוב אחרי 20 שניות...הדבר הזה מבאס, כי צריך "להשגיח" ולכבות ידנית אח"כ...מה ניתן לעשות? איפה אמורה להיות הבעיה, בלוח ? איפוס יעזור? (אם כן,איך עושים אותו בלוח הנ"ל?)תודה ושבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.