עבור לתוכן

+AMD Sempron 2200 מישהו מכיר ?

Featured Replies

פורסם

טוב אז זה הולך ככה.. Doom3 לא יקרטע אפילו על הכרטיס מסך שלך, כי הכרטיס שלך משתמש באותו הזכרון ששאר המערכת, שזה הרבה יותר איטי מכרטיס מסך רגיל עם זכרון משלו, אפילו שיש לו רק 32 מגה (אני לא מגזים פה, יש לי GF2 MX400 שמריץ HL2 בלי כל האפקטים היפים, אבל עדיין מריץ) צריך לפחות כרטיס ברמה של GF3 או Radeon 8500/9100.

אני רק לא מבין משהו, את הלוח כבר יש לך, איזה מעבד יש עליו כרגע ?

ומה התקציב שלך לשדרוג ?

פורסם

הלוח הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400

אין מעבד

אני לא מתכוון לשדרג את הלוח ולא לקנות כרטיס מסך.

צריך רק לקנות מעבד.

התקציב הוא 300 - 550 ש"ח.

לא חייב להיות AMD

איזה מעבד מתאים ללוח שלי, וכדאי ?

פורסם

תראה אחי אני מנסה להסביר לך , תראה אחי יש לך לוח אם נכון?! ואתה לא רוצה להחליף אותו גם נכון ?! אז הלוח הנוכחי שיש לך מתאים לamd sempron אם השאלה שלך אם הוא מתאים לסילרון שזה המתחרה שלו אבל מצד אינטל אז למעבד הזה הוא לא מתאים

עוד משהו כבר לא מייצרים האוטלון אקס פי ולשקע a מתאים עכשיו רק המעבד הזה

אז אם אתה לא רוצה להחליף לוח תקנה את הamd כי זה הלוח שמתאים לו אני לא רוצה להגיד רק לו אבל זה המעבד שתמצא ללוח

פורסם

בגלל שלוח כבר יש לך, זה די מגביל את מבחר המעבדים - קודם כל זה חייב להיות AMD (זה לא כל כך רע ;D)

המעבדים היחידים שמתאימים הם ה- sempron כל הדגמים חוץ מה- 3100+ (הסבר בהודעה הראשונה שלי).

חוץ מזה אתה יכל לנסות להשיג יד שניה / שאריות מלאי של AthlonXp עם ליבת Barton דירוגי מהירויות 2500 היו הדגמים היותר פופולאריים.

מבחינת איזה ליקנות, קצת קשה לי להמליץ לך. יש לי לוח ASUS a7n8x deluxe rev2 עם מעבד כמו ה- sempron 2800 (כלומר יש לי AthlonXp +2400 עם ליבת Tbred-b) ואני די מרוצה, אבל ההבדל הוא שיש לי 512mb Ram וכרטיס מסך יותר טוב (Radeon 9550) ואני מריץ HL2 בכיף.

ככה שאם אני חייב לקנות מעבד ללוח הזה, הייתי הולך על ה- Sempron 2800 - אבל זה די לא משתלם.

פורסם

למה זה חייב להיות AMD ? הלוח הזה מתאים רק למעבדים של AMD ??

:kopfpatsch:

ואם אכן רק AMD, ואני מסתכל על : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_1228

נראה שמה שעומד בתקציב זה ה AMD Sempron Processor 2600

יש המלצה למשהו כדאי יותר ?

פורסם

למה זה חייב להיות AMD ? הלוח הזה מתאים רק למעבדים של AMD ??

כן!

ה- 2600 נראה לי סביר למערכת שלך, אבל שוב פעם אין מה לעשות איתה כל כך, היא כבר די ישנה ומיועדת בעיקר למחשבים משרדיים וקצת משחקים.

פורסם

בפרוש כן

פורסם

מנסיון אישי עם מעבדי סמפרון,אני יכול לומר לך שהם עובדים לא רע בכלל ואפילו מפתיעים לטובה. לוח האם שיש לך (ובתקציב שציינת) מעבד סמפרון יתאים לך. יש לו יכולת להריץ משחקים ואינטרנט ללא בעיות מיוחדות.קח לך סטיק זכרון של 512 ותוכל להריץ משחקים ללא חשש.כרטיס מסך זול וטוב למערכת שציינת יכול להיות

RADEON 9250 TV-OUT DVI במחיר של 270 ש"ח.בניתי לא מזמן מערכת על הבסיס הזה (למעוטי תקציב) והיא עובדת מצויין ,כולל חיבור המערכת לטלויזיה לשם צפייה בסרטים.

פורסם

איזה מעבד ? 2200 או 2600 ?

פורסם

עדיף 2600 אבל כמובן שזה תלוי בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים