עבור לתוכן

+AMD Sempron 2200 מישהו מכיר ?

Featured Replies

פורסם

שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג :kopfpatsch:

מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית,

לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א),

לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם).

1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ?

2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ?

תודה רבה !

פורסם

אני מכיר Athlon, לא מכיר את ה Sempron,

לדעתי אם לא צריך משהו חזק, זה יכול להספיק.

אבל שיתקנו אותי כאן המומחים...

פורסם
  • מחבר

תודה אברם.

אודה מאוד אם מישהו בעל ידע בנושא יחווה דעתו.

האם המעבד סביר ? האם מאוד לא מומלץ ? האם מתאים לצרכים ?

פורסם

הסמפרונים זה בעצם המשך לדיורון שזה מקביל לסלרון של אינטל כל הסדרה היא מאוד חלשה ומשתמשת בסוקט A היחיד שאולי נותן משהו זה 3100+ שהוא בעצם A64 מסורס והביצועים שלו שווים לA64 2800+

פורסם

מדע קצר על המעבד אלה מעבדים 64 אבל שהורידו להם את התמיכה ב64 ואת הקאש ל256, המעבדים הללו מתחרים בסילרון של אינטל.

מה שכן הסילרון גובר עליהם ברוב בתחומים  :bash: (הוא נותן לו בראש ), אני לא הייתי משקיע כסף על מעבד כזה, ראיתי מישהו שקנה, המחשב עובד יחסית בסדר לעבודה באינטרנט אבל לא למשחקים בפרוש לא !!!

פורסם

איזה מעבד זול מומלץ לגלישה באינטרנט ולמשחקים (לא משחקים מפלצתיים)

פורסם

רכשתי לפני כשנה מעבד סמפרון ולוח אם אביט NF7 לילדי אחותי. הם משתמשים בו לגלישה באינטרנט,משחקים(לא כבדים) WORD וכ'ו. המחשב מתפקד טוב וללא בעיות .פתרון זול וטוב- ובתקציב נמוך.

פורסם

sempron 2200 עד ל- sempron 2800 הם סך הכל מעבדי thoroughbred-b לסוקט A, כלומר יש להם 256K cache הם עובדים בבאס 166Mhz בנויים ב- 0.13 מיקרון וההבדל בינהם ל- thoroughbred-b המקוריים (דגמי ה- AthlonXP לפני הבארטונים) הוא הדרוג היותר גבוהה של הסמפרון לעומת המהירות שעון שלו.

חוץ מזה קיים דגם שנקרא sempron 3100 שהוא הדגם היחיד מבין המשפחה המבוסס על הליבה החדשה של ה- athlon64. הוא צריך לוח אם סוקט 754, בא עם בקר זכרון מובנה בתוך המעבד, והגנות NX. מהירות שעון של 1800Mhz.

סט הפקודות של 64 ביט שקיים בשאר מעבדי ה- athlon64 לא מופעל במעבד זה כלומר זה מעבד 32 ביט, יש לו 256K cache והוא מיוצר בינתיים רק ב- 0.13 מיקרון למרות שליבות חדשות של ה- athlon64 כבר מיוצרות ב- 0.09 מיקרון.

לעניינו: גרסת ה- 2200+ עובדת במהירות של 1500Mhz שזה די איטי לימינו, למרות שלאינטרנט ואפיס זה מספיק. מבחינת משחקים תהיה בעיה, זה כבר תלוי עד כמה המשחק "כבד" ואיזה כרטיס מסך יש לך וכו'

פורסם

sempron 2200 עד ל- sempron 2800 הם סך הכל מעבדי thoroughbred-b לסוקט A, כלומר יש להם 256K cache הם עובדים בבאס 166Mhz בנויים ב- 0.13 מיקרון וההבדל בינהם ל- thoroughbred-b המקוריים (דגמי ה- AthlonXP לפני הבארטונים) הוא הדרוג היותר גבוהה של הסמפרון לעומת המהירות שעון שלו.

חוץ מזה קיים דגם שנקרא sempron 3100 שהוא הדגם היחיד מבין המשפחה המבוסס על הליבה החדשה של ה- athlon64. הוא צריך לוח אם סוקט 754, בא עם בקר זכרון מובנה בתוך המעבד, והגנות NX. מהירות שעון של 1800Mhz.

סט הפקודות של 64 ביט שקיים בשאר מעבדי ה- athlon64 לא מופעל במעבד זה כלומר זה מעבד 32 ביט, יש לו 256K cache והוא מיוצר בינתיים רק ב- 0.13 מיקרון למרות שליבות חדשות של ה- athlon64 כבר מיוצרות ב- 0.09 מיקרון.

לעניינו: גרסת ה- 2200+ עובדת במהירות של 1500Mhz שזה די איטי לימינו, למרות שלאינטרנט ואפיס זה מספיק. מבחינת משחקים תהיה בעיה, זה כבר תלוי עד כמה המשחק "כבד" ואיזה כרטיס מסך יש לך וכו'

שאלה ראשונה בבקשה : Sempron 2200 מספיק לגלישה באינטרנט + פיפ"א + NBA + DOOM 3 ? (כרטיס המסך הוא מובנה בלוח האם, יש 256 מגה זכרון RAM במחשב)

שאלה שניה : איזה מעבד זול אחר וקצת יותר חזק אפשר לקחת במקום ה Sempron 2200, באותו סדר גודל של מחיר ?

פורסם

1.הוא לא יספיק.

2.אין מעבדים אחרים בטווח מחירים של הסמפרון 2200 שעולה 300 שקל בלבד.יש את סדרת הסלרון d המומלצת שמתחילה בדירוג של 2.4 ,ועולה החל מ 450 שקל ,וגם יותר מומלצת כי היא תומכת בדואל צאנל ,וגם אפשא לשים את המעבד הזה על סוקט 775 החדש ,אשר יתן לך אפשרויות שדרוג עתידיות ,דבר שנותן לסלרון יתרון די גדול על הסמפרון ,שמיוצר בסוקט a הישן ,ובכך לא מותיר שום אפשרויות שדרוג למעשה.

פורסם

NBA ו פיפ"א דווקא עבדו בסדר גמור, לא בטוח שאני צריך יותר מזה..

בכל מקרה, לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג),

איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה).

פורסם

תראה לפי לוח האם שהוא מתאים לסקוט a אז אתה צריך לקנות רק את ה+AMD Sempron וגם תלוי עד כמה הלוח תומך אני אישית לא מכיר תלוח

כי את האוטלון אס פי כבר לא מייצרים !!!

פורסם

לא הבנתי כלום...... :s05:

מה לקנות ?

פורסם

מה שאני אומר בעצם זה יש לך כבר לוח אם נכון?! אז הלוח אם הוא מהסוג שמתאים ל+AMD Sempron אז זה המעבד שאתה תקנה כבר מבין

פורסם

1. אני לא יודע אם הלוח הזה מתאים למעבד שציינת. הוא מתאים ?

2. שאלתי האם יש מעבד טוב יותר, ולא יקר, שיכול להתאים ללוח שציינתי ? (אמרו שהמעבד לא יסחוב יותר מידי משחקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים