פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אז תסביר את עצמך. כמו שאמרתי, הספקים מציעים 10 מ"ב. ישנם חשבונות דוא"ל חינמיים. לגבי גוגל, לדעתי, אין לך סיכוי לקבל תיבה בקרוב. אתה יכול לנסות בוואלה. הם מציעים 1 ג'יגה בחינם. mail.walla.co.il
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים יש לך סיכוי מצוייןתיכנס לת'רד הזה ותבקש הזמנהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106236.650או שפשוט תכתוב פה את האימיל שלך כי יש לי בערך 100 הזמנות (כמו לכל אדם שני פה בפורום)
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אתה באמת צודק. עדיף להתחנן שמישהו יתן לך להזמנה לאיזה שרות דוא"ל שהוא לא משהו מלכתחילה.וואלה לא מתנים את השרות שלהם בכלום. אתה נרשם וזהו. בלי המתנה, בלי סלקציה, בלי טובות.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מה קשור להתחנן שיכתוב אימייל ויקבל גם 10 הזמנות אם הוא רוצההיתרון של Gmail על וואללה שהוא תומך pop3 כלומר אפשר להשתמש בתוכנות כדי לקרוא מייל במקום להיכנס לתיבהנ.ב. שלחתי לך הזמנה
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אבל אולי עדיף לך WWW.WALLA.COM כי שם יש לך סיכוי לאימייל עם השם שלך וזה 1G גם...אני נרשמתי לשם עם השם שלי שהוא ממש נפוץ...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים maverick ו nehmiaשלחתי לשניכם הזמנות (2 לכל אחד)א. תודה.ב. איך אתה מקבל הזמנות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.