עבור לתוכן

האם גם ה 775 מתחממים.?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא זה לא קשור לזה זה מעבר שאני חייב לעשות

אני מודע לזה שעם ה865 אפשר להגיע לביצועים יותר גבוהים

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בכל אופן עובר ל775 ..

אבל גם שם אני יאלץ לחפש פתרון קירור

אני לא יודע אם זה יהיה מאוורר ממש טוב

או שאני ינסה קירור במים..

נראה כבר.

סתם בזבוז כסף עצום...

אם אתה לא בקטע של מאוורר קח AMD3400+ GIGABYTE KN8S שייתנו ביצועים ממש מעולים בקידודים מחירם 1800-1900 שח.

פורסם
  • מחבר

ח'ברה אני ממש מודה לכם על העצות

אבל זה לא רק שיקול שלי

זה שידרוג שאבא שלי מספק לי והוא עובד עם חברות מסויימות ו amd זה לא אחד מהתחומים שלו

פורסם

בקיצור, פרסקוט עדיין מתחמם וסטפינג E0 אמנם הוריד את פליטת החום במצב מנוחה אך במאמץ המצב נשאר חמור. לכן, אם ברצונך לבצע OC עליך לרכוש קירור נוסף. שים לב כי הנך לוקח את הפרסקוט בעל מהירות השעון הנמוכה ביותר על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות.

פורסם

הסוקט T מגיעים עם גוף קירור הרבה יותר טוב מהסוקט 478, אז אפשר לומר שהם פחות מתחממים.

ובאמת אני לא מבין למה אתה משדרג. תחכה שמעבד בתחום שלך יביא שיפור רציני יותר.

פורסם

קודם כל , כפי ששמת לב השם "אינטל" מעורר אלרגייה בפורום הזה , ובפורומים של חומרה בכלל , (קצת בצדק )

ולעניין , בכלל אפשר להגיד שאם עושים OC מומלץ להחליף להחליף את קרור הסטוק

נכון שעדיין המעבדים בסוקט 775 מתחממים , אבל אני חושב שיש קצת הגזמה ביחס לפרסקוט

פורסם
  • מחבר

בקיצור, פרסקוט עדיין מתחמם וסטפינג E0 אמנם הוריד את פליטת החום במצב מנוחה אך במאמץ המצב נשאר חמור. לכן, אם ברצונך לבצע OC עליך לרכוש קירור נוסף. שים לב כי הנך לוקח את הפרסקוט בעל מהירות השעון הנמוכה ביותר על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות.

מה זאת אומרת בעל מהירות השעון הנמוכה ביותר?

אתה מתכוון ל fsb?

פורסם

מצטער שאני מתערב עם שאלה לא קשורה אבל מה זה "סטפינג E0" :nixweiss:

פורסם

בבקשה:

http://www6.tomshardware.com/cpu/20041115/pentium4_570-20.html

שימו לב כמה חום פולט הפרסקוט E0 במאמץ.

מה זאת אומרת בעל מהירות השעון הנמוכה ביותר?

אתה מתכוון ל fsb?

כן. כוונתי תיקח את המעבד בעל ה-FSB הנמוך ביותר.

פורסם

רק שתדע שלאינטל יש איזה משחת פלא מתחת לגוף קירור שלה ב775 - משהוא שלא רואה את AS5 ממטר .

אם אתה קונה קירור חדש יש סיכוי לא רע שהטמפ' רק יעלו

http://www6.tomshardware.com/cpu/20041103/cooler-08.html

פורסם

זה בגלל שכל הגופי קירור האלה מבוססים על אותן הגבלות של אינטל, וזה למה כולם גם נראים אותו דבר. אבל יש גופים שונים כמו הXP120 שאולי לא ממלאים אחרי ההוראות של אינל, אבל כנראה יקררו יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

כן זה אחד הפתרונות שלי לנושא..

או קירור במים

"בקיצור, פרסקוט עדיין מתחמם וסטפינג E0 אמנם הוריד את פליטת החום במצב מנוחה אך במאמץ המצב נשאר חמור. לכן, אם ברצונך לבצע OC עליך לרכוש קירור נוסף. שים לב כי הנך לוקח את הפרסקוט בעל מהירות השעון הנמוכה ביותר על מנת להגיע לתוצאות מקסימליות."

ולפי מה שאתה אומר פה המעבדים שלהם עם 1066 fsb החדשים..לא טובים?

פורסם

לא טובים זה קצת מוגזם, מדובר על מעבד במהירות 3.46GHZ עם חצי מגה L2 ו2 מגה L3. הוא עולה באיזור ה$1000. הביצועים שלו לא שווים את המחיר, והוא מאכזב קצת כי ציפינו ליותר ביצועים מהבאס היותר מהיר. אבל בקידוד "אין עליו" - עוד פעם, רק אם מתעלמים מהמחיר.

פורסם
  • מחבר

תן לו חודש חודשיים +- והוא ירד למחיר נורמלי..

פורסם

לא במקרה הזה. הוא לא רק יקר בשבילך, הוא גם יקר בשביל אינטל, בגלל הזיכרון המטמון. אתה יודע שפנטיום 3 האחרונים עדיין נמכר באיזור ה$150?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים