פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אני אשכרה הלכתי אתמול לסרט עם אחי (אושן 12 היה נחמד) ולא שילמתי אגורה שחוקה על הכרטיס
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יש לסלקום תשיטות הכי פטתיות למכור סלולרים (הנה עוד שיטה) ומה שעצוב פה זה שהם מצליחים מי ששמע תמבצע החדש הם מציעים פגישה עם אגם רודברג פשוט עלובי נפש.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יש לסלקום תשיטות הכי פטתיות למכור סלולרים (הנה עוד שיטה) ומה שעצוב פה זה שהם מצליחים מי ששמע תמבצע החדש הם מציעים פגישה עם אגם רודברג פשוט עלובי נפש. לא הבנתי מה פטתי בחסכון של 33 ש"ח בשבוע על סרט (או 132 ש"ח בחודש), בלי התחיבות בלי כלום...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים הדבר היחידי שמעצבן זה שזה ברשת גלובוס גרופ (קולנוע גיל)שיש להם חרא סרטים, עדיף ברב חןאבל שיהיה...מה שכן מעצבן זה אני לא יכול ללכת לסרט בלי פופקורן+קולה אזזה עוד כסף, אבל לפחות הכרטיס חינם...האמת השבוע לא יצא לי ללכת, אבל נראה לי אני אלך שבוע הבאמישהו יכול להסביר בקצרה איך בדיוק זה עובד?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים http://cellcom.channel.co.il/heb/content/offers/movieslove/רשום שם הפרטים.. כזה קשה לבדוק ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים לא, אני לא אמרתי "וואלה אם הם עושים מבצע כזה זה בטח רק למי שמשלם 50 שקל" אלא קראתי את זה. השאלה אם הם ממש מקפידים
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני לא מבין מאיפה אנשים מוציאים את זה שצריך לדבר מעל 50 ש"ח בסלקום?המבצע אומר שהוא תקף לכל!!! הלקוחות הפעילים וללקוחות טוקמן - ה 50 ש"ח מתייחסים ללקוחות טוקמן שיהיה בחשבונם לפחות 50 ש"ח.זהו!אני לא מדבר דקה בסלקום שלי (ויש לי כמה... פשוט עברתי לחברה אחרת עקב אכזבה משירות סלקום), והלכתי אתמול לסרט, בחינם :-)
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אם אני מזמין כרטיס, בכניסה לקולנוע הם רוצים לראות את המכשיר או ת.ז?אם לא אפשר לקמבן דברים...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים לא צריך ת.ז. וגם אותי זה דיי הפתיע. (אבל יש ילדים שההורים שלהם משלמים על הפלאפון ואז איך הם ילכו לסרט?באים עם פלאפון וקוד... והולכים לאיזה סרט שרוצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.