פורסם 2005 בפברואר 320 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.htmlבמקרה נפלתי על הכתבה....
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מה?? שני אנשים ראו אותו מדבר?? אז זה בטוח נכון חשבו אולי שהם רצו פשוט תהילה??
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים כן!!!!! גם הדג שלי דיבר! זה פשוט נס משמיים שאני פשוט לא יכולתי להאמין למראה עיניי! הדג שלי פשוט יצא מהאקווריום והתחיל לזוז ולשיר ואני פשוט נדהמתי! לא רציתי לספר לאף אחד משום שחשבתי שיחשבו שאני משוגע או משהו כזה אבל אחרי הסיפור הזה אני כבר בטוח שאני לא משוגע!זה פשוט לא יאומר! הדג דיבר אלי ואמר :Here's a little song, I wroteI might want to sing it note for noteDon't worry, be happyEvery life we has some troubleWhen you worry you make it doubleDon't worry, be happy ho(Don't worry, be happy yeah)Uh uh uh uh don't worry be happy.(4x)I arco place who lay your headSomebody came and took your bedDon't worry, be happyThe land lord say your rent is lateHey may have to lit the gateDon't worry, be happy (look at me I'm happy)Uh uh,don't worry, be happy(I give you my phone no.When you worried call meI make you happy) ohDon't worry, be happyAin't got no cash, ain't got no styleIn gumble gull to make you smileBut don't worry, be happyCoz when you worry your face will frownIn that will bring everybody damnSo don't worry, be happy(5x)Now then, this song I wroteI hope you learn it note for note(Like good to children) don't worry, be happyListen to what I say in your life inspect some troubleWhen you worry you make it doubleDon't worry, be happy(7 timestill fade)
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים Off Topicמספיק עם התראדים הדתיים האלהומספיק כבר להיות כל כך אנטי דתי!זה פורום כללי ואפשר לפרסם פה מה שרוצים.אולי גם אני ייצא נגד כל הת'ראדים ה"חילוניים" האלה (אם ישש דבר כזה בכלל)...Back On Topicזה אומנם סיפור שקרה מזמן אבל כמו שאתה רואה לקח לו זמן עד שהוא התגלגל לטיימס...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים this is pure crap הוא נחתך בגלל שהדג פרפר ולא בגלל שהוא נבהל מהדיבור המזוייף...סתם רודפי פרסום עלובים.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר מספיק עם התראדים הדתיים האלהאין סוף להסתה??אחרים אומרים, כי מדובר בהבלים ורעות רוח. "תשמעו מה שאני אומר לכם: רק ילדים לוקחים ברצינות את המעשייה הזו", אמר הרב מאייר, חבר בית-הדין לכשרות של העיירה. "זה כמו סיפור על צלחות מעופפות. אז מה אם כל העיירה מדברת עליו? שידברו. זה אומר שהסיפור נכון?"
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אין סוף להסתה??גילי מזמן לא שמענו ממך(כבר יצאה השבת? :-\)אגב גילי רק בשביל שתדע אז אסור לך לקרוא פוסטים שנכתבו בשבתאיך אתה יכול להגיד שאני מסית כשאתה זה שבכלל פתח את התראד הזהבנסיון נואש(יש לציין) להחזיר את כל העולם בתשובה
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר כי אתה לא חושב עם המוחמי בכלל בא להחזיר בתשובה סתם ראיתי את זה וזה הצחיק אותיחוץ מזה מה קשור לדת חוץ מזה שזה היה בעיירה דתיה שאפילו הרב שמה אמר שזה שטויות של ילדים קטניםאין לזה שום קשר לדת ואתה ישר חייב להכניס "הדוסים האלה מנסים לכפות עלינו שבת"וגם אני לא רוצה להחזיר אותכם בתשובה ממזמן התייאשתי... לא התייאשתי מלהחזיר בתשובה התייאשתי מלהיות בדיון שקשור לחילוניים-דתיים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.