פורסם 2005 בפברואר 320 שנים חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939mb gigabaty nforce 4hd wd 160gb satageforce 6600 gt pci e gigabyteעכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסקאלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!!ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזרואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!!מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!!תודה מראש!
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים תראה הבעיה היא באמת כמו שאתה אומר בדיסק הסטא...המחשב לא משהה אותו ובמקום לשים דיסק של דריברים לסטאאתה יכול בהפעלה הראשונה של ההתקנה של וינדואסיש לך ללחוץ תראה הוא רושם לך למטה אף2 אף6 או אף9אני לא ממש זוכר מה זה אבל אחד מהם הוא להתקין דיסק סטאתלחץ על זה כשתראה איזה מהם זה הנכון והוא ימשיך לך את ההתקנה.הוא פשוט יגדיר לך את הדיסק...מקווה שזה יעזור תודיע לי עם נתקעת
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים Snirz אין לך מושג על מה אתה מדברמה שאתה צריך לעשות זה לקבוע בביוס איפה שאתה קובע את ה-boot sequance שה-hd boot יתבצע מ-sata (זה הכי למעלה שם)
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר קודם כל תודה לעונים! ואיך עושים ק שה-boot sequance שה-hd boot יתבצע מ-sata ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בלוחות של גיגהשיט בדרך כלל בביוס איפה שאתה קובע את ה-boot sequance יש לך שם אפשרות לקבוע מאיזה סוג HD יתבצע BOOT, חפש שם קצת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.