עבור לתוכן

בעיה במאורר של המעבד

Featured Replies

פורסם

מעבד 550 mhz פנטיום 3....

המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה

האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה??

אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???

פורסם

מה זה לא עובד בצורה אחידה? כאילו עובד מפסיק , עובד מפסיק?

אם כן אז זה לא אמור להיות ככה וצריך להחליף מאוורר :S

תמצא סתם מאוורר בגודל שיש לך עכשיו על המעבד ותקמבן איזה משהו כדי שהוא ישב טוב.

פורסם
  • מחבר

המאורר עובד מהר פתאום לאט לאט המהיריות משתנות....

פורסם

תוציא אותו ותנקה אותו מאבק... יש גושים שנתפסים שם ומפריעים לו להסתובב. ואם אתה יכול גם תשמן אותו באותו הזמן (המאוורר הזה עבר 5 שנים לפחות של עבודה, מגיע לו קצת פינוק :P ) יש מדריך באתר אם אתה לא יודע איך לעשות את זה.

זה אמור לעזור...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

זאת לא בהכרח בעייה במאוורר.

בלוחות חדשים יש פיצ'ר שמתאים את המהירות של המאוורר לחום של המעבד, אם המעבד חם המאוורר יעבוד יותר מהר ואם הוא קר אז לאט כדי להוריד את רמת הרעש וכדי לנצל פחות חשמל.

פורסם

נכון אבל הוא מדבר על פנטיום 3 , לא נראה לי שקיים דבר כזה שם...

פורסם

זאת לא בהכרח בעייה במאוורר.

בלוחות חדשים יש פיצ'ר שמתאים את המהירות של המאוורר לחום של המעבד, אם המעבד חם המאוורר יעבוד יותר מהר ואם הוא קר אז לאט כדי להוריד את רמת הרעש וכדי לנצל פחות חשמל.

אתה קראת טוב טוב על איזה מעבד הוא מדבר ? פנטיום 3 550 מגה הרץ.. זה ענתיקה.. לא היתה שום בקרת מהירות של המאווררים באותה תקופה, לא תמיד היה חיבור בלוח אם בשביל מאוורר של המעבד והיו מחברים ישירות לספק כח

זה נשמע שהמאוורר פשוט מלוכלך או שהוא גוסס (דבר טבעי שהמיסבים נשחקים ומתפגרים אחרי הרבה שעות של פעולה).

פורסם

סליחה, טעות שלי.

פורסם

מאוררים ישנים של פנטיום 3 (כמו זה שאתה מתאר) מיוצרים עם מיסב שרוולי (אני חושב שזה השם) ולא כדורי - ולכן הם נוטים להתקלקל.

אבק שמצתבר והבלאי של המיסב מורדים מיעילותו של המאוורר עד למצב שהוא "מגמגם" ומרעיש וצריך להחליפו.

כדאי לקנות מאוורר לפנטיום 3 (במחיר של כ-30 ש"ח), לפרק אותו מצלעות הקירור ולהרכיב אותו במקום הישן.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על העזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים