עבור לתוכן

ריאלטי TV , כן או לא?

מה אתם חושבים על הסדרות ריאלטי ? 972 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים על הסדרות ריאלטי ?

• בעד, זה נחמד
    • נגד, זה מפגר
    • יש טובות אבל הרוב גרוע
    • הרוב טוב אבל יש גם גרועות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היה באפקט הפחד (הורים וילדים) קטע שהיתה ילדה שהיתה צריכה לעבור איזה מכשול והיא פחדה ולקח לה איזה 5 דקות עד שהיא רק התחילה, אז אחד הילדים מקבוצה אחרת עודד אותה ואז האבא שלו, שצעק על הילדה שהיא פחדנית וכל מני דברים כאלה, הסתכל על הילד שלו בכעס ואמר לו בן...מה זה היה צריך להיות? אתה איתי או איתם?!... ואז היה רגע של דממה דרמטית מאוד....

:lol: :lol: :screwy:

זה כל כך בול שיט מבוים שנקרעתי מצחוק באותו הרגע :lol:

ד"א הפילוסופיה של הומר סמפסון היא יותר בסיגנון של- "אלכוהול הוא הפיתרון והסיבה לרוב הבעיות בחיים"

פורסם

לא ייצא לראות עדיין תכנית ריאליטי כלשהיא, אבל אני חושב שזה נחמד.

וזה סוג של היתקדמות, כי אתה לא יכול לדעת מה יקרה בסוף, ואו הדברים לא צפויים.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

רק מלחשוב על מה שאמרת אני נשפך, אני מכיר את כל הבולשיט האמריקאי המבויים הזה יותר מידי טוב...

פורסם

:lol: :lol: :lol:

רק מלחשוב על מה שאמרת אני נשפך, אני מכיר את כל הבולשיט האמריקאי המבויים הזה יותר מידי טוב...

עם זה היה מבויים אני לא חושב שזה היה תופס כל כך טוב!

פורסם

טוב מכיוון שלא ראיתי את הסידרה אז אני לא יכול להגיד אבל יש תוכנית כזאת ברוסית, היא נקראת "אוקנה" ושם יש אנשים מאוד הזויים וזה מבויים אז כל מה שנראה לך מוגזם מידי כדי שאנשים רגילים ישדרו בטלוויזיה זה מבויים.

פורסם
  • מחבר

עם זה היה מבויים אני לא חושב שזה היה תופס כל כך טוב!

לא, אם לאמריקאים היה שכל זה לא היה תופס כל כך טוב!

עובדה, הריאלטי TV מאירופה הוא הרבה פחות מבויום ואפשר לראות את זה מייד.

אבל עדיין תוכניות ברמה ירודה ולא יותר ממשעשעות (הבריטיות לפחות).

פורסם

אם Max X נחשב לריאליטי אז אני שונא את כל הריאליטי חוץ מMax X, ואם לא אז אי שונא את כל הריאליטי

פורסם

גועל נפש, מפליא בכלל כמה אנשים אוהבים את התת-תרבות הזאת... על טלויזיה איכותית שמענו?

זה מעין ג'אנק פוד מגעיל ולא בריא לעיניים ולמוח. למה? ???

פורסם

זה לא חינוכי במיוחד, אבל זה מרתק.. לפחות חלק. למשל אני לא סובל את פרוייקט Y, פשוט מציק לי איך שהפוסטמות שם רבות כל הזמן, ראיתי את זה רק כי האקסית שלי הכריחה אותי.. בכל מקרה ברוב תוכניות הריאליטי אז רוב התוכנית זה פשוט לחכות עד שמישהו שם יזדיין או משהו, כמו שהיה באופן ציני בתוכנית "היאכטה" ששודרה באינטרנט... למרות ששם הייתה פרובוקציה רצינית כי הם ממש הראו יחסי מין מלאים וזה עשה להם רע מאוד מבחינה יחצ"נית. בכל מקרה, סדרות כמו "הישרדות" והעונות שאחריה, כמו "הישדרות - all stars" הם פשוט ממכרות ומאוד מעניינות, ואני לא חושב שזה מזיק למוח כמו פרוייקט Y ו"העולם האמיתי - ניו יורק" וכל שאר החרא. למרות ש"השגריר" זה חרא לפי דעתי.. רק הישרדות הייתה תוכנית מכובדת שבה אנשים לא עשו מעצמם צחוק והיא הייתה מאוד מעניינת, ביחוד למי שחובב קמפינג ו... כמובן הישרדות.

קיצור פעם ריאליטי היה משהו איכותי, כמו הישרדות והבאים אחריו... אבל עכשיו התכניות ריאליטי פשוט סובבות באופן ציני סביב סקס ותכחים, וזה די מעצבן. בשביל זה יש אגרוף ופורנו. לא צריך את זה בטלויזיה.

פורסם

טובות אבל הרוב גרוע :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים