עבור לתוכן

ריאלטי TV , כן או לא?

מה אתם חושבים על הסדרות ריאלטי ? 972 הצבעות

1. 1. מה אתם חושבים על הסדרות ריאלטי ?

• בעד, זה נחמד
    • נגד, זה מפגר
    • יש טובות אבל הרוב גרוע
    • הרוב טוב אבל יש גם גרועות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

משנת 2000 בערך זה התחיל היום 2005 זה נמצא בשיא, כל תוכנית שלישית בטלוויזיה היא תוכנית ריאלטי.

מה אתם חושבים על התופעה?

אתם בעד זה או נגד?

הנה הדעה שלי-

מאז העונה הראשונה של הישרדות (זה היה בשנת 2000 בערך) לא ראיתי פרק שלם ולא אהבתי אף תוכנית ריאלטי בטלויזיה!

שום תוכנית מהסוג הזה אני לא אוהב, לי הם כולם נראות דומות מדי ורובן מבויומות לגמרי (שיעול* אפק הפחד, ואני יכל להסביר), כולם מלאות בטיפשות אמרקאית שגולשת ויוצאת מכל החורים כבר, גם בישראליות. אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.

פורסם

אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.

:xyxthumbs:

פורסם

תוסיף לסקר: "בעד חלק מהם" כי יש תוכניות שאני אוהב למשל הישרדות, המירוץ למליון או אחוזת הטירוף זה דיי נחמד ויש עוד כמה אבל רובם הגדול כמו למשל התוכנית לפי דעתי הכי מטומטמת היא "פרוייקט Y", זה פשוט כל-כך מטומטם שכבר הגזימו, אז יש כמה תוכניות נחמדות אבל יש גם מטומטמות מידי אז שווה להוסיף את זה לסקר.

פורסם

הוא לא גרוע כשלעצמו, יש תוכניות כמו הישרדות והמירוץ למיליון שטובות מאד

פשוט בגלל הפופלאריות הגדולה של הראילטי לוקחים כל רעיון מפגר והופכים אותו לריאלטי מה שמדרדר את כל הז'אנר (שמלכתיכלה היה יותר בידור סוג ז' מאשר תוכנית ששוה משהו)

פורסם

לדעתי הריאלטי גומרים לירידה חדה ברמת הטליווזיה ,

אבל ממה שקראתי הרייטינג שלהם לאט לאט צונח ,האמריקאים קולטים שזה די חוזר על עצמו .,,,,,

פורסם
  • מחבר

הוספתי:

- יש טובות אבל הרוב גרוע

- הרוב טוב אבל יש גם גרועות

זה בסדר?

פורסם

זה טוב מאוד. ;)

פורסם

אני הכי אוהב פרויקט וואי ולא פיספסתי פרק אחד גם שאין לי יס

פורסם

פה ושם לעיתים רחוקות יש סדרה שתיים טובות

אבל הרוב המולחט קקה....[=

הצבעתי :

- יש טובות אבל הרוב גרוע

פורסם

יותר מדי תוכניות עלו על "הגל" הזה של תוכניות הריאליטי אז זה נהפך לחרא, אבל יש תוכניות ריאליטי טובות: viva la bam, wildboyz, jackass, fearfactor

פורסם

הומר סימפסון אמר שראילטי טיווי זה בשביל לחסוך כסף על במאים תסריטאים ושחקנים...

פורסם

יותר מדי תוכניות עלו על "הגל" הזה של תוכניות הריאליטי אז זה נהפך לחרא, אבל יש תוכניות ריאליטי טובות: viva la bam, wildboyz, jackass, fearfactor

כל פרק בfearfactor זה אותו הדבר פעלול בגובה רב ולאכול משהו מגעיל...
פורסם

הומר סימפסון אמר שראילטי טיווי זה בשביל לחסוך כסף על במאים תסריטאים ושחקנים...

דוקא ליסה אמרה את זה... בפרק של העונה ה 14 שישודר באחד מהשבועות הקרובים בערוץ 1 :yelclap:

פורסם

דוקא ליסה אמרה את זה... בפרק של העונה ה 14 שישודר באחד מהשבועות הקרובים בערוץ 1      :yelclap:

וואלה... יותר מתאים באמת לליסה לאמר משהו כזה...
פורסם

בטח הומר יגיד שאם יש בזה bobs אז זה טוב חחח... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים