עבור לתוכן

Star Trek Enterprise בוטל

Featured Replies

פורסם

באמת חבל. אני רוצה להגיד שמאז TNG לא היייתה סדרה ששיקפה לדעתי את החזון הנכון של הפדרציה כמוה. ומאוד אהבתי את הצוות, משהו בין בני האדם של היום - צבא מלווה בפוליטיקה שמלווה בהרבה חום אנושי והתלהבות מלהיות איפה שלא היינו מעולם, לעומת האנשושות המפוכחת של TNG, או הroaring 60s של TOS.

כמובן שמד"ב נכון רק לרגע שהוא נכתב, אבל הסדרה הייתה מהנה מאוד, הרבה יותר ממה שחשבתי שתהיה. "אין טלפורטר? איזה אפסים". חבל שאיכשהו הסדרה נפלה בדרך עם סיפור רקע מטומטם על מלחמת זמן קרה, ועם כותבים שלא יכלו להתמודד עם מגבלות התקופה ודחפו את הבורג פנימה או שטויות אחרות, סביר להניח משיקולי רייטינג.

למרות זאת, הרבה פרקים היו טובים מאוד, ויש לי הרגשה שהיא תיזכר לטובה, הרבה יותר מDS9 או וויאג'ר.

יהי זכרה ברוך.

פורסם

אני ממש חובב מושבע של STARTREK לדורותיה

ועם כל הסמפטיה לסדרה אני עדיין חושב שהיא אחרונה בסולם העדיפויות שלי

למרות שלא יובן שאני לא אוהב אותה...וחבל שהיא לא החזיקה מעמד ורייטינג כמו אחיה המבוגרים.

Live Long and Prosper

פורסם

בצער רב...

:'(

כעת כל שנותר לי הוא BATLLESTAR GALACTICA ....

פורסם

אל תדאגו לא יתנו להם, אולי אין לנו הרבה קהל, אבל מעריצי טרק ומד"ב בכלל זה לא white trash בקראוון שרואה אופרה, הם מאורגנים ויודעים לעשות הרבה רעש.

באתר הרשמי של ST בפורום אנטרפרייז יש עצומה, תחתמו בשמכם ובשם מועדון סארבייס 972 הישראלי.  :xyxthumbs:

פורסם

בצער רב...

:'(

כעת כל שנותר לי הוא BATLLESTAR GALACTICA ....

12 פרקי הסדרה נגמרו :(

פורסם

חבל.... הייתה הסטארטרק שהכי אהבתי...

לא נראה לי שגם עצומה תחזיר אותה, אם כל כך מוקדם בעונה הכריזו שהיא תבוטל

פורסם

חבל, חבל מאוד. ממש לא אהבתי אותה בעונות הראשונות (כי מה לעשות שאנשים כמו ברמן ובראגה לאיודעים לכתוב >:() א"כ היא השתפרה

קצת אחרי שהחליפו את מי שכותבב את העלילה, והפרקים האחרונים של העונה השלישית והפרקים של העונה הרביעית באמת השביעו

אותי, והראו איך הסדרה באמת הייתה צריכה להראות בהתחלה. פרמונט אמרו שלעולם ST לא תתבטל, כי כנראה ידעו שיבטלו את אנטרפרייז..

בביטול הסדרה אפשר להאשים את פרמונט UPN ואת ברמן ובראגה. >:(

:( :-[ יהיה זכרה ברוך.

נ.ב תצביעו בסקר אל MSNBC (אפשרות 1) -> http://www.msnbc.msn.com/id/6902611

אולי זה ישנה משהו...

פורסם

תעברו לראות STARGATE

בתור מי שהתחיל לראות מד"ב בעזרת YNG המופלאה ןעקב אחרי כל הסדרות של TREK אני חושב שEnterprise הייתה סדרה לא ראויה כל כך למותג.

ולאחרונה אף הפסקתי לראות אותה בכלל ועברתי ל Stargate SG-1 ו Atlantis

פורסם

תעברו לראות STARGATE

בתור מי שהתחיל לראות מד"ב בעזרת YNG המופלאה ןעקב אחרי כל הסדרות של TREK אני חושב שEnterprise הייתה סדרה לא ראויה כל כך למותג.

ולאחרונה אף הפסקתי לראות אותה בכלל ועברתי ל Stargate SG-1 ו Atlantis

אין מה לומר STARGATE SG1 ו ATLANTIS מצויינות אף יותר מ ENTERPRISE, אבל להפסיק לראות אותה זו שטות גמורה, בעיקר ששתי העונות האחרונות תפסו תנופה רצינית.

פורסם

אולי אחרי העונה השניה (לא כולל הפרק האחרון של השניה) חשבתי להפסיק, אבל השלישית הייתה מדהימה והרבעית בנתיים באמצע כזה

סטארגייט זה משעמם! ראיתי כמה םרקים ובקושי הצלחתי לראות עד הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים