עבור לתוכן

מספר קבצים שרצים , אופן פעולתם וחשיבותם, וכמובן אם אפשר לבטלם.

Featured Replies

פורסם

לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת :)

יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם )

wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...)

Imapi.exe

CTFMON.EXE

LSASS.EXE

SERVICES.EXE

WINLOGON.EXE

CSRSS.EXE

SMSS.EXE

נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום .

יום טוב שיהיה לכם

ותודה מראש 8)

פורסם

אתה יכול בבטחה להוריד את שלושת התהליכים הראשונים...

פורסם

הראשון אני לא חושב שזה של המדיה פלייר 10.. כי זה קורה גם לי מדי פעם ואין לי 10

הCTFMON זה אל הסרגל שפה בTASKBAR..אם תוריד את הCTFMON כשהמחשב עולה לא יעלה סרגל הכלים.

פורסם

wdfmgr.exe - תהליך של המדיה פלייר , הוא לא חיוני למערכת ואפשר לבטל אותו , אבל מומלץ שלו.

Imapi.exe - תהליך ששייך לצורב , הוא חיוני למערכת ואסור לבטל אותו.

CTFMON.EXE - שייך לחבילת ה-Office , זה הוא לא תהליך חיוני ואפשר לבטל אותו , אבל מומלץ שלא כדי למנוע שגיאות בעתיד.

LSASS.EXE - תהליך ששייך לאבטחת המערכת , אסור לבטל אותו.

SERVICES.EXE - תהליך חיוני שהוא חלק ממערכת ההפעלה , הוא אחראי על התחלה והפעלה של שירותים שונים במערכת.

WINLOGON.EXE - תהליך שאחראי על פרוצידורת הכיבוי וההפעלה של הווינדוס , זה תהליך חיוני שאסור לבטל.

CSRSS.EXE - אחראי על הפקודות הגרפיות של הווינודוס , זה תהליך חיוני שאסור לבטל.

SMSS.EXE - זה תהליך חיוני ששומר על יציבות המערכת , אסור לבטל אותו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

SERVICES.EXE - תהליך חיוני שהוא חלק ממערכת ההפעלה , הוא אחראי על התחלה והפעלה של שירותים שונים במערכת.

מצטער על ההקפצה הקיצונית,אבל אם אני מבטל את התהליך הנ"ל אז ייחסם לי האפשרות לבטל/להפעיל סרביסים בזמן אמת?

(רק על זה הוא אחראי?)

אם התהליך אחראי רק על זה, אז איך לבטל אותו לצמיתות?

פורסם

כן , הוא אחראי על ניהול שירותים שונים בזמן אמת , אם תבטל אותו אתה תגרום לאי יציבות ותקלות שונות. לכן לא מומלץ לבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

כן , הוא אחראי על ניהול שירותים שונים בזמן אמת , אם תבטל אותו אתה תגרום לאי יציבות ותקלות שונות. לכן לא מומלץ לבטל אותו.

אהה אוקיי תודה :)

פורסם

/

פורסם

לא עושים איתו כלום , זה פשוט תהליך שאחראי על תהליכים מקבצי DLL שונים.

אתה לא יכול להסיר את התהליך הזה , משום שגם כאן - ביטול תהליך זה יגרום לאי יציבות במערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים