עבור לתוכן

מחפש הצעות ו/או שותף לייבוא חלקי מחשב לארץ ומכירתם

Featured Replies

פורסם

היי!

לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם.

מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים).

לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע.

מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה.

חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות.

חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי).

רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ.

אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים.

ביי,

Zulu

פורסם

כולם עושים את זה כבר - במה אתה תהיה שונה ?

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להיות שונה, רוצה להיות עוד אחד, מה רע? השוק פתוח לתחרות חופשית, אתה לא חושב?

עיקר פנייתי היא לאנשים שעדיין לא עושים את זה ומעוניינים להתחיל ו/או לקבל ייעוץ מכאלו שכבר עושים או עשו את זה בעבר.

אין מה לדאוג, אני לא מעוניין "לגנוב" פרנסה של אף אחד, אלא רק להצטרף לשוק התחרותי/הקשוח/תובעני/מעניין/מאתגר/עוד כמה דברים.

אני עדיין מחכה לתגובות/הצעות.

תודה.

פורסם

המחיר שאתה תקבל על 5-10 מכל מוצר + מכס ומשלוח

ואחרי זה לשלם למע"מ על כל אחד שנמכר

אתה תצטרך להעלות את המחירים מעל למחירים של החנויות האחרות

(KSP, נעה, דובונים, לוג'יק וכו')

כי אם יש לך חוש עסקי אתה יודע שהמחיר שבו ימכרו לך 10 מעבדים

זה לא המחיר שימכרו לדובונים 50 מעבדים

פורסם

זה נשמע כמו רעיון מצויין, הבעיה היא שלעשות מזה כסף דיי קשה. כמו שאמרו מעליי המחירים יהיו מאוד תחרותיים. לא בטוח שייקנו ממך

וצריך למכור כמה שיותר מהר, כי כל כמה שבועות יורדים המחירים. ואחריות -שפוגעת לדעתי בכל הרעיון, כי לשלוח בחזרה לחברה שבה

המוצר נקנה (לא שווה מבחינת זמן\כסף). בכל מקרה יש גם יבואנים לחלק גדול מן החומרה בארץ, ולהם מחירים יותר אטרקטיביים. אז עד

כמה שאתה (ואני) רומה לעשות את זה - זה לא כ"כ אופרטיבי. מצטער אבל פשוט אין מה :nixweiss: לעשות.

פורסם

אני מעוניין.

אגב בישביל לייבא כמויות רציניות בהמשך צריך רישיון ייבואן...רישיון ייבוא או איך שלא קוראים לזה...ואז זה משנה את כללי המשחק.

יש לך פי 2 הנחה במס ובמכס ואם יש לך תיק במס הכנסה וכו' אתה יכול להצליח עם רווחים יפים.

נתחיל בזה שבן כמה אתה ועל כמה חשברת להשקיע ?

פורסם
  • מחבר

אני בן 28, והאמת לא חשבתי על סכום מדוייק להשקעה (תלוי גם בשותף). אבל בתור התחלה, בוא נאמר משהו כמו 10000 ש"ח.

בן כמה אתה ומאיפה אתה בארץ (אני מאיזור חיפה)?

אם אתה רציני, אז יש על מה לדבר ואז ניצור קשר בפרטי.

פורסם

מוצר לדוגמא שיכול להצליח בשיטה שתארת הוא זכרון הבליסטיקס שמשום מה לא נמכר בארץ,

גם אתלון 64 באריזות BOX יכול ללכת לא רע.

פורסם

אם לפנדה מוכרים 50 במחיר זול יותר...

אז למה שכמה אנשים לא יקנו ביחד נגיד 20..

בוא נגיד אנחנו 4-5 חברה שכל אחד פועל באזור שלו, אם מזמינים כמות גדולה יותר, המחיר נמוך יותר, אז כל אחד מזמין כמה שהוא צריך ומשלם על זה..

אני מב"ש - 18, אבא שלי (ואני חושב שהוא מספיק מבוגר) טכנאי אלקטרוניקה, ורצה לפתוח חנות מחשבים, וחנות תיקון אלקטרוניקה, אני חושב שסכום ההשקעה אצלנו עומד גם מהו כמו 10-15 אלף ש"ח, העניין שלא יודעים מאיפה להתחיל, לפי מה שביררתי עדיף לא לייבא מחול-בעיות אחריות וכדומה, ויצא יותר טוב אם לקנות מספקים כאן בארץ - כמו גירו למשל.

בכל מקרה נושא מאוד מעניין, הייתי רוצה לדעת עליו יותר, ואשמח אם "תרחיבו את האשכול".

פורסם

לא תוכלו לפתוח עסק תחרותי בשוק המחשבים עם השקעה התחלתית של 40 אלף שקל, פשוט תפיסדו את כל הכסף הזה

הרווח ממחשבים הוא 5-8 אחוז, וזה לאנשים עם קשרים שמסוגלים לקנות במחירים טובים, לא ל4 חברה שהתארגנו כדי להזמין 20 מעבדים...

פורסם

לא תוכלו לפתוח עסק תחרותי בשוק המחשבים עם השקעה התחלתית של 40 אלף שקל, פשוט תפיסדו את כל הכסף הזה

הרווח ממחשבים הוא 5-8 אחוז, וזה לאנשים עם קשרים שמסוגלים לקנות במחירים טובים, לא ל4 חברה שהתארגנו כדי להזמין 20 מעבדים...

לכן המודל העסקי צריך להיות שונה מחנות מחשבים רגילה,

פורסם

אם הייתי פותח עסק, הייתי מביא מוצרים מהמזרח: קוריאה, טיואן, סין.

מוריד עלויות.

פורסם

כל השוק הזה ברוויה, אין מקום עוד לתחרות. אם אתה רוצה להתארגן עם כמה אנשים שכל אחד מהם רוצה מעבד - לקנות כמה מחו"ל, אז אולי זה ישתלם, אבל למכור אותם בשביל רווח זה קשה היום.

עידן הפוסט-בועה.

פורסם

השוק מוצף , ביבוא אישי

ניתן היום למצוא אין סוף מוצרים , שהם לא דרך היבואן הרשמי

פורסם

אבל זה רק ענין של זמן שטאק דאטה וגירו וכול היבואנים ישלטו וישימו מחירים נוררמלים ואץ הקץ ליבוא אישי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים