עבור לתוכן

קניית חלקים מחו"ל בתיווך עם Mustop - שאלות

Featured Replies

פורסם

מישהו מכם פעם קנה חלק מחו"ל בתיווך עם Mustop? אני לא יודע עד כמה הם אמינים ואיך בכלל אפשר לדעת כמה המשלוח והמכס יעלו את המחיר של המוצרים שאני רוצה לקנות, הבנתי שאצלם מחיר המשלוח עולה לפי משקל אבל איך אפשר בכלל לדעת כמה תשקול החבילה?

תודה לעוזרים

פורסם

תעשה חיפוש, דיברו על זה המון פה כבר.... לעניין

אני קניתי כבר מספר פעמים דרך MUSTOP ואף פעם לא היתה לי בעיה.. אתה גם יכול לבדוק את EZBUYUS שחבר שלי קנה שם, גם בסדר.....

איפה שאתה קונה (נגיד ב AMAZON למשל), יש תמיד ב PRODUCT DETAILS את המשקל....

יש באתר שלהם מחשבון, שאתה רושם את מחיר הבסיס (שאתה משלם לחברה שאתה קונה ממנה), ואז הוא אומר לך כמה אתה צריך להוסיף ל MUSTOP שזה כולל תשלום למכס, משלוח, ביטוח, וכו'...

פחות משבועיים אחרי שהמוצר מגיע למחסנים שלהם ב NEW JERSEY, הם כבר דואגים לשלוח אותו לסניף DMO (תוכל באתר לראות את רשימת הסניפים), הקרוב לבית שלך, ששם אתה אוסף את המוצר...

פורסם
  • מחבר

תעשה חיפוש, דיברו על זה המון פה כבר.... לעניין

אני קניתי כבר מספר פעמים דרך MUSTOP ואף פעם לא היתה לי בעיה.. אתה גם יכול לבדוק את EZBUYUS שחבר שלי קנה שם, גם בסדר.....

איפה שאתה קונה (נגיד ב AMAZON למשל), יש תמיד ב PRODUCT DETAILS את המשקל....

יש באתר שלהם מחשבון, שאתה רושם את מחיר הבסיס (שאתה משלם לחברה שאתה קונה ממנה), ואז הוא אומר לך כמה אתה צריך להוסיף ל MUSTOP שזה כולל תשלום למכס, משלוח, ביטוח, וכו'...

פחות משבועיים אחרי שהמוצר מגיע למחסנים שלהם ב NEW JERSEY, הם כבר דואגים לשלוח אותו לסניף DMO (תוכל באתר לראות את רשימת הסניפים), הקרוב לבית שלך, ששם אתה אוסף את המוצר...

אני רוצה להזמין מnewegg.com ואני לא מוצא את הפרטים האלה במוצר שאני רוצה (למשל זכרון.. RAM)

פורסם

אני רוצה להזמין מnewegg.com ואני לא מוצא את הפרטים האלה במוצר שאני רוצה (למשל זכרון.. RAM)

אז או שתמצא אתר דומה שכן מספק את הפרטים, או שתשלח אמייל ותשאל אותם, או שתפעיל הגיון ותחשוב מה המקסימום שכזה דבר יכול לשקול...

פורסם
  • מחבר

אז או שתמצא אתר דומה שכן מספק את הפרטים, או שתשלח אמייל ותשאל אותם, או שתפעיל הגיון ותחשוב מה המקסימום שכזה דבר יכול לשקול...

מאיפה אני יכול לדעת.. הם יכולים לדחוף את זה לאריזה כבדה..

פורסם

זאץ בדיוק הבעיה. סוד שלא ידעתם על החברה ב-MUSTOP.

חישוב המשקל של המוצר הוא נעשה בשני אופנים. או המשקל הפיזי (כולל הקופסא). או חישוב המשקל הנפחי של הקופסאת משלוח הגבוב מבין השניים.

אז קורה (ולי אישית קרה) שעל משלוח של 2 KG שילמתי כמו על משלוח של 20 KG כי המוכר בארה"ב ריפד את הקופסא בכדי שלא תיפגע ולא ייגרם נזק למוצר.

במקום לשלם משלוח של 25$ שילמתי מעל 50$ לפני מיסוי

פורסם

מה סוד, זה מצוין בפירוש באתר של mustop... :bash:

פורסם
  • מחבר

זאץ בדיוק הבעיה. סוד שלא ידעתם על החברה ב-MUSTOP.

חישוב המשקל של המוצר הוא נעשה בשני אופנים. או המשקל הפיזי (כולל הקופסא). או חישוב המשקל הנפחי של הקופסאת משלוח הגבוב מבין השניים.

אז קורה (ולי אישית קרה) שעל משלוח של 2 KG שילמתי כמו על משלוח של 20 KG כי המוכר בארה"ב ריפד את הקופסא בכדי שלא תיפגע ולא ייגרם נזק למוצר.

במקום לשלם משלוח של 25$ שילמתי מעל 50$ לפני מיסוי

מאיזה אתר בארה"ב קנית?

פורסם

Newegg מקבלים רק כרטיסי אשראי אמריקאים, עם כתובת חיוב בארה"ב; אבל כן מקבלים PalPal.

זאת אומרת שאם אתה רוצה לקנות מהם עם כרטיס אשראי אתה צריך לקחת ממישהו כרטיס, או שמשום מה למישהו במשפחה שלך יש כרטיס כזה (משום מה לאבא שלי יש, וזה שימושי).

פורסם
  • מחבר

Newegg מקבלים רק כרטיסי אשראי אמריקאים, עם כתובת חיוב בארה"ב; אבל כן מקבלים PalPal.

זאת אומרת שאם אתה רוצה לקנות מהם עם כרטיס אשראי אתה צריך לקחת ממישהו כרטיס, או שמשום מה למישהו במשפחה שלך יש כרטיס כזה (משום מה לאבא שלי יש, וזה שימושי).

וכרטיסי אשראי בינלאומיים.

פורסם

וכרטיסי אשראי בינלאומיים.

[

No Purchase Orders, Fax or C.O.D. orders please. Please accept our apologies but we do not accept international credit cards at this time.

http://www.newegg.com/app/faq_payment.asp

פורסם
  • מחבר

צודק לא מקבלים בינלאומיים , אבל את אלה כן:

What are all of the payment methods Newegg.com accepts?

Visa

MasterCard

Discover

American Express

PayPal

Newegg Gift Certificate

Pre-paid Company Check, Personal Check, Cashier's Check or Money Order (Note: All Prepaid Orders, including Cashier's Checks, take longer to process because all checks must first clear with the bank due to the existence of fraudulent checks.)

No Purchase Orders, Fax or C.O.D. orders please. Please accept our apologies but we do not accept international credit cards at this time.

פורסם

ומה זה עוזר ? לכל אלה אתה צריך כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים