פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מישהו מכם פעם קנה חלק מחו"ל בתיווך עם Mustop? אני לא יודע עד כמה הם אמינים ואיך בכלל אפשר לדעת כמה המשלוח והמכס יעלו את המחיר של המוצרים שאני רוצה לקנות, הבנתי שאצלם מחיר המשלוח עולה לפי משקל אבל איך אפשר בכלל לדעת כמה תשקול החבילה?תודה לעוזרים
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים תעשה חיפוש, דיברו על זה המון פה כבר.... לענייןאני קניתי כבר מספר פעמים דרך MUSTOP ואף פעם לא היתה לי בעיה.. אתה גם יכול לבדוק את EZBUYUS שחבר שלי קנה שם, גם בסדר.....איפה שאתה קונה (נגיד ב AMAZON למשל), יש תמיד ב PRODUCT DETAILS את המשקל....יש באתר שלהם מחשבון, שאתה רושם את מחיר הבסיס (שאתה משלם לחברה שאתה קונה ממנה), ואז הוא אומר לך כמה אתה צריך להוסיף ל MUSTOP שזה כולל תשלום למכס, משלוח, ביטוח, וכו'...פחות משבועיים אחרי שהמוצר מגיע למחסנים שלהם ב NEW JERSEY, הם כבר דואגים לשלוח אותו לסניף DMO (תוכל באתר לראות את רשימת הסניפים), הקרוב לבית שלך, ששם אתה אוסף את המוצר...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר תעשה חיפוש, דיברו על זה המון פה כבר.... לענייןאני קניתי כבר מספר פעמים דרך MUSTOP ואף פעם לא היתה לי בעיה.. אתה גם יכול לבדוק את EZBUYUS שחבר שלי קנה שם, גם בסדר.....איפה שאתה קונה (נגיד ב AMAZON למשל), יש תמיד ב PRODUCT DETAILS את המשקל....יש באתר שלהם מחשבון, שאתה רושם את מחיר הבסיס (שאתה משלם לחברה שאתה קונה ממנה), ואז הוא אומר לך כמה אתה צריך להוסיף ל MUSTOP שזה כולל תשלום למכס, משלוח, ביטוח, וכו'...פחות משבועיים אחרי שהמוצר מגיע למחסנים שלהם ב NEW JERSEY, הם כבר דואגים לשלוח אותו לסניף DMO (תוכל באתר לראות את רשימת הסניפים), הקרוב לבית שלך, ששם אתה אוסף את המוצר...אני רוצה להזמין מnewegg.com ואני לא מוצא את הפרטים האלה במוצר שאני רוצה (למשל זכרון.. RAM)
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים אני רוצה להזמין מnewegg.com ואני לא מוצא את הפרטים האלה במוצר שאני רוצה (למשל זכרון.. RAM)אז או שתמצא אתר דומה שכן מספק את הפרטים, או שתשלח אמייל ותשאל אותם, או שתפעיל הגיון ותחשוב מה המקסימום שכזה דבר יכול לשקול...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר אז או שתמצא אתר דומה שכן מספק את הפרטים, או שתשלח אמייל ותשאל אותם, או שתפעיל הגיון ותחשוב מה המקסימום שכזה דבר יכול לשקול...מאיפה אני יכול לדעת.. הם יכולים לדחוף את זה לאריזה כבדה..
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים זאץ בדיוק הבעיה. סוד שלא ידעתם על החברה ב-MUSTOP.חישוב המשקל של המוצר הוא נעשה בשני אופנים. או המשקל הפיזי (כולל הקופסא). או חישוב המשקל הנפחי של הקופסאת משלוח הגבוב מבין השניים.אז קורה (ולי אישית קרה) שעל משלוח של 2 KG שילמתי כמו על משלוח של 20 KG כי המוכר בארה"ב ריפד את הקופסא בכדי שלא תיפגע ולא ייגרם נזק למוצר.במקום לשלם משלוח של 25$ שילמתי מעל 50$ לפני מיסוי
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר זאץ בדיוק הבעיה. סוד שלא ידעתם על החברה ב-MUSTOP.חישוב המשקל של המוצר הוא נעשה בשני אופנים. או המשקל הפיזי (כולל הקופסא). או חישוב המשקל הנפחי של הקופסאת משלוח הגבוב מבין השניים.אז קורה (ולי אישית קרה) שעל משלוח של 2 KG שילמתי כמו על משלוח של 20 KG כי המוכר בארה"ב ריפד את הקופסא בכדי שלא תיפגע ולא ייגרם נזק למוצר.במקום לשלם משלוח של 25$ שילמתי מעל 50$ לפני מיסוימאיזה אתר בארה"ב קנית?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים Newegg מקבלים רק כרטיסי אשראי אמריקאים, עם כתובת חיוב בארה"ב; אבל כן מקבלים PalPal.זאת אומרת שאם אתה רוצה לקנות מהם עם כרטיס אשראי אתה צריך לקחת ממישהו כרטיס, או שמשום מה למישהו במשפחה שלך יש כרטיס כזה (משום מה לאבא שלי יש, וזה שימושי).
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר Newegg מקבלים רק כרטיסי אשראי אמריקאים, עם כתובת חיוב בארה"ב; אבל כן מקבלים PalPal.זאת אומרת שאם אתה רוצה לקנות מהם עם כרטיס אשראי אתה צריך לקחת ממישהו כרטיס, או שמשום מה למישהו במשפחה שלך יש כרטיס כזה (משום מה לאבא שלי יש, וזה שימושי).וכרטיסי אשראי בינלאומיים.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים וכרטיסי אשראי בינלאומיים.[No Purchase Orders, Fax or C.O.D. orders please. Please accept our apologies but we do not accept international credit cards at this time. http://www.newegg.com/app/faq_payment.asp
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר [ http://www.newegg.com/app/faq_payment.asp לא מצאתי את השורה שמוכיחה ..
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר צודק לא מקבלים בינלאומיים , אבל את אלה כן: What are all of the payment methods Newegg.com accepts? Visa MasterCard Discover American Express PayPal Newegg Gift Certificate Pre-paid Company Check, Personal Check, Cashier's Check or Money Order (Note: All Prepaid Orders, including Cashier's Checks, take longer to process because all checks must first clear with the bank due to the existence of fraudulent checks.) No Purchase Orders, Fax or C.O.D. orders please. Please accept our apologies but we do not accept international credit cards at this time.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.