פורסם 2005 בינואר 3120 שנים עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר.האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E .מדובר במעבד 3200+ WC .תודה רבה.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים יש לך את הEPOX 9NDA3הוא יותר זול מה NEO2אוברקלוקר טוב אבל יש לו בעיה עם זכרונותאם אתה לא מתכוון להשתמש ביותר מ2 סלוטיםשל זיכרון ולא מתכנן על בוסטר הוא מצויין
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר יש לך את הEPOX 9NDA3הוא יותר זול מה NEO2אוברקלוקר טוב אבל יש לו בעיה עם זכרונותאם אתה לא מתכוון להשתמש ביותר מ2 סלוטיםשל זיכרון ולא מתכנן על בוסטר הוא מצוייןאממ אני לא רוצה להיות מוגבל כ"כ , זכרונות יש לי Crosair PC4000PRO+LED 512MB x2 .אממ הסתכלתי בחתימה שלך, ראיתי שיש לך את הלוח של MSI , ורציתי לשאול - איזה קירור יש לך על המעבד ?ובקשר לשאלה עם התקציב - תקציב : 950+- .
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר יש לי XP90 עם מאוורר 92MM של TT אהה אוקיי, אז אני בכל זאת יילך על הMSI.תודה לך .
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים לך על NEO4 עם NFORCE 4 הבחירה המושלמתאם הייתה אור DFI LANPARTY NFORCE4 אז מילא... אבל הוא ביקש עם חריץ AGP! לכן ה-MSI NEO 2 יתאים.האפוקס שמותאם לסוקט 939 גרוע ביותר. טומסהארדוור לקחו את כל הלוחות ל-939 ובדקו את ביצועם האפוקס סיים אחרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.