עבור לתוכן

כמה קלוריות שורפים בהליכה מהירה של קילומטר ?

Featured Replies

פורסם

הלכתי על הליכון במשך 40 דקות (הליכה מהירה ) והמכשיר הראה לי ששרפתי 180 קלוריות ( על 5 קילומטר ) , זה הגיוני ?

זה לא מעט מידי ?

פורסם

ככה שורפים בהליכה...

בריצה זה בערך בריבוע

סתם אבל ריצה זה הרבה יותר אפקטיבי

קיצר הליכה לא עוזרת בגרוש

רוצה לשרוף קלוריות לך לספינינג!

פורסם

שריפת הקל' תלויה בהמון דברים כל מה שהמכשירים מראים זה BS אחד גדול, המ מראים ממוצע, בן אדם לא מאומן עם כושר של חתול דרוס ישרוף הרבה פחות קל' ממה שהמכשיר מראה, ובן אדם שרירי ישרוף הרבה יותר ממה שזה מראה. בנוסף לזה יש עוד דברים כמו קצב חילוף החומרים של הגוף שלך.

פורסם

שריפת הקל' תלויה בהמון דברים כל מה שהמכשירים מראים זה BS אחד גדול, המ מראים ממוצע, בן אדם לא מאומן עם כושר של חתול דרוס ישרוף הרבה פחות קל' ממה שהמכשיר מראה, ובן אדם שרירי ישרוף הרבה יותר ממה שזה מראה. בנוסף לזה יש עוד דברים כמו קצב חילוף החומרים של הגוף שלך.

מסכים

אבל עדיין הליכה היא ממש לא אפקטיבית

ריצה שורפת הרבה יותר ומפעילה הרבה יותר שרירים כולל שרירי בטן.

פורסם

זה לא מדוייק, ריצה יכולה לשרוף יותר קל' כאשר מדובר על אותה מסגרת זמן, חצי שעה של ריצה מול חצי שעה של הליכה.

הליכה ספורטיבית מחזקת יותר את שרירי הגב התחתון מריצה, והיא גורמת לחיטוב הגוף, ריצה זה דבר טוב כדי לשמור על הכושר, אבל מי שלא בכושר 5 דק' ריצה לא יתנו לו כלום, חוץ מלהוריד את המוטיבציה.

פורסם

20 דקות של ריצה

יותר יעילות מה40 הליכה שהוא עשה

פורסם

ל20 דק' של ריצה צריך כושר גבוה פי 10 מל5 שעות של הליכה.

פורסם

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון אחי :s05:

פורסם

מה שהוא ניסה להגיד זה שבשביל לרוץ 20 דקות צריך כושר הרבה יותר גבוה, פי כמה וכמה מאשר רמת כושר בשביל הליכה למשך מספר שעות

פורסם

אם אתה רוצה לשרוף שומן או סתם רוצה רק תשובה לשאלה שלך אני ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא:

כנס כאן

חוצמזה בכלל כדאי לבקר ולקרוא את המאמרים באתר הזה.

פורסם

נוסחא כל כך פשוטה:

E=1/2*M*V*V

המהירות מאוד משפיעה על כמות שימוש האנרגיה

פורסם

אני גר במטולה ויש לנו את מגרש ההחלקה הכי גדול הבארץ, אם אתה מחליק שעה אתה שורף לא פחות מ-1000 קלוריות וזה בערך הדבר הכי לא מעייף שיש.

פורסם

אני גר במטולה ויש לנו את מגרש ההחלקה הכי גדול הבארץ, אם אתה מחליק שעה אתה שורף לא פחות מ-1000 קלוריות וזה בערך הדבר הכי לא מעייף שיש.

תאמין לי בדודה שלי , יודעת מזה ,היא מקום 12 בעולם ,בהחלקה על הקרח.!
פורסם

זה בקושי שורף משהו, זה יותר שורף 40 דקות מאשר קלוריות.

סתם פטנט לזקנות שיחשבו שהן עושות "כושר" ומורידות משהו

פורסם

אחח...מרכז קנדה.....מזכיר לי את הימים הטובים.....

החלקה על הקרח שורפת קלוריות רבות לפי איך שאתה מחליק.

אם אתה סתם בפעם הראשונה, ובקושי זז, ברור שלא,

אבל מחליק מנוסה שורף המון, כל סיבוב, כל קפיצה, כל התנועתיות של הגוף,

זה כן שורף וכן מחטב.

אם לא הייתי גרה שמרחק של 5 שעות נסיעה משם הייתי עושה

את זה לעיתים קרובות, שלא לדבר על האדרנלין שזורם לכל נקודה בגוף,

ועל ההנאה בלעשות עיניים למישהו ואז לראות אותו מתחלק ונופל כי לא היה מרוכז מספיק.....

:jump1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים