עבור לתוכן

צריך בבקשה ייעוץ בקשר לבנית פרויקט.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכנן פרויקט שהוא בעצם אמור להוות אולם ענקי בתלת מימד

אליו יוכלו להיכנס אתם הגולשים.

כמובן כל מי שנכנס ייראה בתור דמות תלת מימדית, יוכל לצוטט אחד עם השני.

כמובן לא פירטתי פה את הכל..אני מתכנן עוד הרבה פרטים ואפשרויות כמו

מנוע של תנועות מימיות, אפשרות לשבת על רהיטים ועוד ועוד! לא הכל כל כך פשוט איך שזה נשמע! הרי צריך גם לדאוג לתוכנת הadmin אשר דרכה יהיה אפשר לנהל את כל החדר הזה..

עוד נקודה חשובה שכל העסק הזה צריך להיבנות בגראפיקה טובה! (לא כמו icity למשל, משהו שדומה יותר לsims 3D ) ועם רמת פירוט גבוה יחסית!

כמו שאני מבין אי אפשר לשלב כזאת תוכנה במסגרת של דפדפן אינטרנט וזה אמור להיבנה בתור אפליקצית מולטיפלייר ברמה של משחק (תקנו אותי אם אני טועה).

אני בנאדם ריאלי, למרות שאני קצת מבין בתכנות ויודע קצת openGL אני מבין טוב מאוד שאיני יכול להקים את המערכת הזאת בעצמי!

השאלה שלי היא לאיזה חברות רציניות אני יכול לפנות להזמנת פרוייקט כזה

מהו סדר גודל של זמנים ומחירים עבור פרויקט שכזה?

אשמח אם תיתנו לי כמה שיותר פרטים בנושא! שמות של חברות,דרכי ביצוע אחרים כי לי אין שום מושג איך לגשת לזה! אני צריך את זה ברמה מאוד גבוה ולכן אני מעדיף לא להתפשר!

תודה רבה מראש!

מצטער על שגיאות כתיב אם יש..( ואני בטוח שיש (: )

אלכס.

פורסם

האם אתה מדבר במקרה על משהו בסגנון THE SIMS ONLINE ?

http://www.eagames.com/official/thesims/thesimsonline/us/nai/index.jsp

זה פרויקט שעלה מליונים, ישבו כמה שנים לכתוב (ולשכתב אותו) מחדש, ומאות אנשים עבדו עליו... וזה ע"י אחת מחמשת חברות התוכנה הגדולות בעולם...

כמובן שהפרויקט נכשל, ואני לא זוכר אם הפסיקו אותו לגמרי או שצמצמו נוכחות....

יש היום באינטרנט כמה דברים כאלו כמו ICITY וכו'... איזה יתרון יחסי יכול להיות לעוד דבר כזה בעולם (שהרי גם החברות האלה לא הכי מצליחות)...

ובכל מקרה, להגיע לרמה גבוהה מעלו, אתה צריך משאבים ממש גדולים.. לא נראה לי זה משהו שמישהו בארץ יכול להקים...

פורסם
  • מחבר

ממ אני מסכים עם ההשוואה לסימס..

אבל העניין שזה יהיה רחוק מאוד מסימס!

זו תהיה מערכת להיכרויות..המטרות של המערכת יהיו שונות לגמרי מעקרונות המשחק המפורסם

וגם האפשרויות הן בהרבה! יותר מצומצמות! זה אמור להיות "סך הכל" אולם אחד גדול

שמשתמשים יוכלו להתחבר לשם..לשוטט בו ולהכיר את בני המין השני או סתם לדבר עם אנשים אחרים!

אתה הזכרת את icity..הפרויקט שלי יהיה הרבה יותר ממוקד ועם גראפיקה ברמה אחרת לגמרי מזו של icity..

בואו נגיד ככה שזה לא בדיוק "אולם" אלא משהו קצת יותר ספציפי שלצערי אני לא יכול לגלות עליו בשלב זה..

.אבל אני מנסה לנסח את זה בכלליות בתור "אולם עם אנשים שיכולים לצטט"

תודה.

פורסם

הבנתי, גם עם דרישות מופחתות עדיין מדובר בפרוייקט רציני, תבדוק אולי אם ICITY או חברות אחרות שפועלות בתחום מאפשר לעשות LICENSING למנוע שלהם, ולהתבסס על זה (נראה לי הפתרון הכי ראלי), כי אחרת אתה צריך לכתוב מ 0 את כל התוכנה שזה חתיכת השקעה בסכומים מטורפים (בנוסף לכל נושא בניית הגרפיקה והעולם, צריך גם לפתח את המנוע התלת מיימדי, ואת כל נושא התקשורת ברשת)...

לא נראה לי שמישהו בפורום הזה יש נסיון עם תמכור פרויקטים בסדר גודל כזה, אבל בהצלחה בכל מקרה...

פורסם

you can lisence a game engine for the graphic part of your plan, Artificial-Studios has a nice engine comming(i`ve been wating for the sample SDK for 2 months 8)) tho you should be aware that an unreal class engine lisence cost about 0.5mil$.

once you`ll have a 3000-5000k polly_per_char engine the net-code itself should be easy enough.

For a project of your scale you`ll need a 2~ mil budget and a capable staff, i doubt you`ll find even one of them in this shit-hole(and i dont mean HWZ)

פורסם

מסכים עם החבר'ה , זה פרוייקט ברמה עולמית שסביר להניח שלא יצא לפועל...

אבל בכל מקרה אם תצטרך עזרה , דבר איתי באייסיקיו: 255118912

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על התגובות! הבהרתם לי הרבה דברים חשובים וניפצתם לי הרבה חלומות :kopfpatsch:;)

אני מניח שאין לי איך להשיג תקציב על סך 1000k$.. ועלה במוחי רעיון שאולי כדאי להציג את הפרוייקט (לדעתי הוא באמת שווה את זה)

בפני חברה עולמית אשר מתעסקת עם פרוייקטים מהסוג הזה?....למשל... MAXIS? חשבתי אולי לכתוב להם מסמך המתאר את כל הפרוייקט שאני מתכנן? אך אולי במקרה ויתעניינו הם פשוט יקחו את הרעיון שלי וינפנפו אותי לכל הרחוחות??

חברה אני לא מבין גרוש בעסקים!! מה עליי לעשות במקרה כזה? איך לפנות אליהם? לאן? האם לדעתכם זה מהווה סכנה לגניבת הרעיון?

help plz! :silly:

פורסם

I doubt Maxis or any other game company will be interested in this, you can try and contact some of the large dating sites but i doubt they have the funds for it.

any way there is flaw in your idea.

you want good graphics in an web browser - thats not gonna happen.

Icity looks like crap becuase its a web browser plug-in, web browsers have no 3D Acceleration support, you can add some basic API support via plug-ins but icity is as good as it gets in the graphics department. to have good graphics you`ll need a discrete app like a game of some sort.

פורסם
  • מחבר

I didnt say that I want to build it in a browser..oppositly, I wote that I want it to be a seperated app which will probably be a multiplayer game.

פורסם

indeed, sorry for the bash

:hat:

פורסם

חברות כמו EA לרוב עובדות על דברים פנמיים שהם חושבים עליהם, זה עדיף מאשר להתחיל להתעסק עם נושאים כמו זכרויות יוצרים ותמלוגים עם גורמים חיצוניים...

את ה SIMS למשל המציא ה WILL RIGHT, האבא של כל משחקי ה SIM (ובניהם ה SIMCITY הראשון מ 89)... באיזשהו שלב, אחרי ש MAXIS הצליחו, EA פשוט קנו אותם...

תסתכל כמה משחקים בעולם יש שפותחו בארץ... לא הרבה...

עכשיו אם אתה רוצה להתעסק עם חברות בחו"ל זה כבר בעייתי, כי אין סיכוי שהם יחשבו לעזור לך, אם אתה לא טס אליהם ומציג להם את הרעיון בפרזנטציה מלאה (וגם אז זה לא מבטיח כלום)....

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך שהם יעזרו לי!

אולי הם מאוד יאהבו את הרעיון, יקנו לי כרטיס לארה"ב וירצו לראות אותי?

אולי הם יקחו את הפיתוח על עצמם ולי ישלמו אחוזים מהרווחים שלהם? או יציעו לי למכור להם את הרעיון?

אתם לא חושבים שאם אני מארגן מסמך עם הנתונים על הפרוייקט רוב הסיכויים שהם לא יקראו את זה אפילו? :-\

מה אתם מציעים לי לעשות?

למי לפנות?

פורסם

לפי מה שאמרת אני רואה שכל הפרויקט עדיין בגדר "רעיון" על תבנה על זה שתבוא אליך חברה ותגיד לך: זה נשמע רעיון מצויין! אנחנו נקנה אתה תקבל ** אחוז מהרווחים והכל טוב ויפה.

-לשמירה על הסודיות ועל "זכויות" תשלח לעצמך את כל הנושא בדואר ועל תפתח את המכתב!! -בנוסף אני ממליץ לך להשיג הסכם סודיות.

בנוסף בשביל לעבוד על פרוייקט בסדר גודל כמו שציינת חשוב הרבה כסף! בלי כסף כנראה שלא תצליח ממש להתקדם, המלצה שלי חפש אחר משקיעים שיסכימו להשקיע.. בשביל מידע עיסקי אני ממליץ לך להכנס לפורום ב-תפוז www.tapuz.co.il ושם ב- "יזמות וניהול עסק"

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים