פורסם 2005 בפברואר 420 שנים למה בארה"ב? הגיעו לארץ. ראיתי בתחנה המרכזית החדשה בתל-אביב. סתם צמידים מגומי צבעוניים עם כתובת... 5 ש"ח כולה.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים עכשיו אני באמת מרגיש חייב לקחת את המצלמה לעזריאלי ולצלם אם כל הצפונפוניות עם צמיד צהוב, עם סגרייה באותה היד (כידוע מכירת הצמידים מיועדת למלחמה בסרטן) ומתחת לשלט אסור לעשן ! עם כל הכאב בלהגיד את זה אני הייתי שמח אם מדינת ישראל הנאורה הייתה ממקדת מבצע התרמה שכזה ותורמת את הכסף למכון ויצמן שידוע כמוביל במחקרים הרפואיים ......... רק שאין לו תקציב. טוב קצת סטיתי מהנושא :
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים דווקא לא, לפחות עכשיו אני יודעת מה המטרה של הצמידים בכלל, בהתחלה חשבתי בטח עוד ת'רנד מפגר אבל עכשיו שיידעת אותי... תצלם, נשמח לראות את הסטירה של בדבר, גם אם לשם הבידור לבדו.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים וואלה?! יש את זה בארץ? איפה בתחנה המרכזית?כי חבר שלי בדיוק רצה לקנות לי אחד בארה"ב ולקחת על זה עוד 10 שקל
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים לפי מה שאני יודע אי אפשר להשיג בארץ את המקוריים.בכל מקום שמוכרים אותם בכל מיני צבעים זה לא מקורי - המקורי הוא צהוב בלבד! בדרך כלל על המזוייפים אין סמל של נייק על האריזה.http://www.laf-store.org/זה האתר הרישמי, הכי מעט שאפשר לקנות שם זה 10 והם שולחים לישראל.מישהו רוצה לארגן קנייה קבוצתית? אני רוצה לקנות אבל אין לי מה לעשות עם עוד 9 ואני לא רוצה לקחת סיכון שלא יקנו אותם ממני.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אני גם מאוד מעוניין בקנייה של הצמידאבל שוב...גם אני לא רוצה לקנות סתם 10אני מראשון....אם נארגן כאן קבוצה אפשר אולי לארגן משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.